Ahojte mám kamarátky s ktorými som bola na diskotéke v piatok a ide o to že jednej kamarátke strašne vadí keď tancujem s nejakým chlapcom.Mam pocit ako keby mi závidela ,lebo nikto ju neberie tancovať je trosku pri sebe ale je mi ľúto že sa na mna pre take veci hnevá a neviem ako jej to vysvetlit
1. Je to naozaj tvoja kamarátka ?
2. Si jej ozajstná kamarátka ?(ked dedukujes že je to práve jej váhou )
3.podla teba zeny s nadváhou majú menej nápadníkov aj keď len do tanca ?
4. Keď človek označuje druhého ako závistlivca , väčšinou sám závidí a má veľké komplexy sám so sebou
Btw Aj ja som trochu pri sebe oblasti hrudníka a nikdy ale nikdy by som nepovedala že take baby majú problém s chlapmi a žiarlia kvôli tomu na svoje kamošky
závisť je prvotný hriech, Lucifer závidel Bohu Jeho slávu a múdrosť, chcel byť viac ako On...a ako to dopadlo, viete...
pozor na tu "kamarátku", aby ti nespôsobila bolesť.
Rozmýšľala si nad tým, že možno to nie je závisť, len je jej to trebárs nepríjemné? Lebo ak idete len vy dve spolu a ty ju celý čas ignoruješ a venuješ sa miesto toho náhodným šuhajom, tak asi nebude dvakrát nadšená, že je tam zrazu v podstate sama.
"lebo nikto ju neberie tancovať je trosku pri sebe " ach bože, kebyže to je tvoja kamoška, tak ju berieš tancovať ty ale nie, ty tam ideš s ňou a obšmietaš sa okolo chalanov zatiaľ čo ona chuderka tam je sama
čo sa teraz jebeš? berieš si taku kamošku na party aby si ty, pekna, priťažliva baba, nabalila nejakého chalana skús zobrať so sebou na party krajšiu kamošku ako si ty a budeš na bare popijať s poslednym chudakom čo tam došiel s peknymi kamošmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
2. Si jej ozajstná kamarátka ?(ked dedukujes že je to práve jej váhou )
3.podla teba zeny s nadváhou majú menej nápadníkov aj keď len do tanca ?
4. Keď človek označuje druhého ako závistlivca , väčšinou sám závidí a má veľké komplexy sám so sebou
Btw Aj ja som trochu pri sebe oblasti hrudníka a nikdy ale nikdy by som nepovedala že take baby majú problém s chlapmi a žiarlia kvôli tomu na svoje kamošky
pozor na tu "kamarátku", aby ti nespôsobila bolesť.
Niekedy to že je človek pri sebe nie je ani tým že sa obziera ,, je veľa dôvodov , o ktorých ani netušíš
A po ďalšie ľudia bývajú rôzni , tak ako existuju stihli ľudia a páči sa im to , taktiež aj ľudia ( s niečo malom) tuku naviac
Ide vlastne o spokojnosť daného človeka
Ak by sme sme boli všetci rovnakí , bola by len jednotvárnosť . Takto je to tiež ok
Ja mat takú kamosku , obdivovala by som ju z toho dôvodu že nemá s takým neicim problém a to hlavne v dnešnej “dokonalej” dobe
Prestaň ju už prosím ťa týrať a brať ju do podobných podnikov. Daj jej voľnosť nech si nájde skutočnú kamarátku.
@Azizi ty si môj človek, ani ja ich nemám rád
kazdopadne @mielikki to vystihla