Dneska ráno som sa zobudila, zdvihla som sa z postele a strašné závraty ma chytili, točila sa mi hlava a bolo mi na vracanie.. Trvá to doteraz vždy keď urobím nejaký prudký pohyb.. Čím to je doprdele? Tehotná nemám byť z čoho jedine ak to bude druhý ježiš
jjj to poznaam mne sa to staavalo dost casto a isla som s tyyym k doktorke a zistila ze to maam z chrbtice,mala som nejak zablokovany stavec,takze si myslim zeby si pre istotu s tym mala ist tiez
také závraty mávam stále, že keď sa prudko postavím alebo zdvihnem hlavu.. dneska je to také divné že po ceste do kuchyne sa mi zatočí hlava, zatackám sa a vyzerám jak pod parou.. a dvíha sa mi aj žalúdok..
Hej to som mával kedysi, vstal som a všetko sa mi točilo totalne a tlak do hlavy neuveriteľný a potom to ustupilo. Sa mi zda, že je to niečo s krvným tlakom. Alebo ak si sa moc namáhala tak aj tym to môže byť.
zväčša to má spojitosť s kolísaním krvného tlaku, ale môže to byť aj niečo iné... napr. ja to mám vždy, keď sa cca po polhodine sedenia alebo ležania prudko postavím a mne navyše aj začnú brnieť pery
no to mavam aj ja... mozno nizky tlak..a nemozes vstavat prudko..aaa navyse pokial si napr. malo jedla alebo tak tak je to normalne..no pokial by sa to caasto opakovalo tak yb som asi sla k lekarovi
Hej, to bude asi tlakom, mne to robí tiež keď rýchlo vstanem z kresla a idem do kuchyne ... hlava sa mi zatočí, zahmlie pred očami, tak trocha strácam rovnováhu ...
mne sa to stava ked mám nizky tlak- takže rano mám vždy pri posteli pohár vody ktorej sa napijem ,pomalinky vstanem a pohodka.... už sa mi asi 2 krat stalo že som z nizkeho tlaku aj odpadla... takže neviem...ale vracat som nevracala nikdy pri tom...takže dievča neviem no...
Mne sa to tiez stalo, trvalo to asi mesiac. Zistilo sa, ze mi stuhli od prechladnutia svaly na chrbte, tie tlacili na stavce, ktore sa nejak zasekli alebo pohli a zacali tlacit na nervy (tusim).
No taže ja mám presnee to isté a mam nizky tlak takže preto..a pomohlo mi asi to že som raz uplne odkvecla a odwtedy už nič ..no sem tam ešte..a vtedy pomaha kafíčko taže pieme pieme héj ? .. ale to len taka rada hh
omg citala som len zbezne a asi len jeden clovek napisal, ze trebe PIT mozes byt zdrava, nic ti nemusi byt a zrazu odpadnes. Preco? Lebo si pila malo tekutin. Zabudni na sladke dzusiky a radsej neco nesladene
suhlasim s vami ja mam tie iste sindromy. nizky tlak a malo tekutin. mna dokonca aj hlava bolievala. doktorka ma poslala na EEG odtial ma poslali na CT bo mali podozrenie na epilepsiu. nakoniec to nic vazne nebolo. a kazali mi vela pit, co doteraz velmi nedodrziavam. a tak to aj vyzera. uz som parkrat nemala dale ko do odpadnutia
stava sa mi to sem tam ale mne skor z permanentnej unavy kedze spavam tak 2-3 hod cez skolsky rok bo ja skor jak o 3tej rano nedokazem zaspat a ked rano vstavam tak este ok ale poobede po par mesiacoch to uz je naprt ....
a aj z tekutin to je ..ale tak ja uz pijem dost odkedy som raz ako maly koli tomu odkvecol ..tak teraz ja uz aj ked niekde idem tak stale flaska s mineralkou a hlavne v lete ..a ked nahodou sa stane ze menej pijem ako obvykle tak citim bolesti hlavy
ja som trošku skusenejši a preto ti doporučujem navštivit neurologa pripadne si dat spravit magneticku rezonanciu krčnej chrbtice ja vidim problem v tom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ja vzdy si dam budik o 15 min. skor a este lezim v posteli pomalicky klud a nic ma neboli
@baarculiq práveže ja som otvorila oči sa mi svet zatočil tak som sa hodila na druhý bok a spala som ďalej..
priznávam že som včera kalila (zelené) ale nevidím v tom žiadnu spojitosť stalo sa mi to poprvé
také závraty mávam stále, že keď sa prudko postavím alebo zdvihnem hlavu.. dneska je to také divné že po ceste do kuchyne sa mi zatočí hlava, zatackám sa a vyzerám jak pod parou.. a dvíha sa mi aj žalúdok..
no neviem musím to rozchodiť jedine
treba piť ...
stava sa mi to sem tam ale mne skor z permanentnej unavy kedze spavam tak 2-3 hod cez skolsky rok bo ja skor jak o 3tej rano nedokazem zaspat a ked rano vstavam tak este ok ale poobede po par mesiacoch to uz je naprt ....
a aj z tekutin to je ..ale tak ja uz pijem dost odkedy som raz ako maly koli tomu odkvecol ..tak teraz ja uz aj ked niekde idem tak stale flaska s mineralkou a hlavne v lete ..a ked nahodou sa stane ze menej pijem ako obvykle tak citim bolesti hlavy
ja som trošku skusenejši a preto ti doporučujem navštivit neurologa pripadne si dat spravit magneticku rezonanciu krčnej chrbtice ja vidim problem v tom.