@tikalok nikto sa nebude ,,bujačiť" , to tu už ani fórum nemôžem založiť??? ....... už som sa prestala vyjadrovať k ostatným fóram, lebo už nato nemám fakt nervy a nemá to zmysel..... teraz som založila fórum a ocenila by som normálne odpovede a neide tu o žiadnu elektrinu alebo čo........ ale o lásku...... jasne???? a vôbec neide o negatívne odpovede, načo sme reagovali a boi naštvané, ale o priblbé komentáre ako je ten tvoj........... takže s tým je už koniec a teraz normálne .............. ĎAKUJEM
@4 ty vlastne kazdy komentar oznacis za priblbly.. ja som sa len opytal, o com je toto forum, lebo som nemal ani tusenia. a upozornil som, ze tu bude vela negativnych komentarov zrejme prave z toho dovodu, ze pomaly nikto nevie, co sem ma pisat. takze ak sa ti vyjadrenie nazoru zda ako priblbly komentar, tak to budes zrejme najradsej, ked ti do tem nikto nebude pisat. ze?
@tikalok ja neoznacujem kazdy komentar za briblby.......... oznacila som tvoj teraz preto, lebo si tam pisal ze ja a lachance že sa budeme bujačiť,.......... tak to k téme fakt nepatrí, uznaj........ a nechcem sa s tebou fakt hádať.......... to tvoje o čom?? som nepochopila asi tak ako ty moje fórum, tak sme si 50-50 oki??
TOTO FORUM JE O ISKRENI MEDZI CHALANOM A HOLKOU............... TAKZE LASKA.... CHAPETE??? ...... je to tu presne určné, tak by som ocenila normálne odpovede....ďakujem..
@7 neviem či by sa iskrenie dalo spájať s láskou. skôr so sexuálnym vzrušením v mojom prípade ,takže tak...a potom keď som sa zaľúbila ,tak iskrenie pominulo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a zas sa potom budete s lachance bujačiť, že tu budú dáke negatívne komentáre.
TOTO FORUM JE O ISKRENI MEDZI CHALANOM A HOLKOU............... TAKZE LASKA.... CHAPETE??? ...... je to tu presne určné, tak by som ocenila normálne odpovede....ďakujem..