Začiatkom júla sme išli s kamoškou behať po blízkom okolí,zastavili sme sa na kofole v jednej krčme v susednej dedine,cestou počúvali Mikea
Sadli sme si,popíjali vychladenú kofolu a potom prišiel najväčší zhod, aký som za toto obdobie zažila začal nás baliť jeden chlap vo veku môjho otca v náladičke , svoje balenie začal vetou typu:Aké máš ružové líčka...ako babätko ,my sme sa z neho nemohli prestať usierať
ja by som o zazitkoch mohol knihu napisat, ... a to aj mimo prazdnin teraz, ale za posledny polrok to je tak na jednu minimalne, ... niekto mi pisal, ze by som mal blogy popisat, ale kto by moje divne pisanie a tie optimistic zvasty vobec cital,
čakám na výplatu, potom budem pracovať, čakakť na výplatu až konečne prázdniny skončia, vrátim sa do školy a oddýchnem si pri nenáročnej poobednej práci
od marca ťahám 12hodinovky takže si mienim poriadne užiť aspoň posledný mesiac, kedy budem mať nechutne veľa voľna a pôjdem všade kam budem chcieť za strašné peniaze. a popri tom si samozrejme ešte dačo zarobím na handry. tečka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
dufam že si to užiješ a kde bude koncert?
Prvý raz po sto rokoch som sa otvorene rozprávala o sebe s niekým ďalším.
Ale čakajú ma oveľa lepšie zážitky...
Začiatkom júla sme išli s kamoškou behať po blízkom okolí,zastavili sme sa na kofole v jednej krčme v susednej dedine,cestou počúvali Mikea
Sadli sme si,popíjali vychladenú kofolu a potom prišiel najväčší zhod, aký som za toto obdobie zažila začal nás baliť jeden chlap vo veku môjho otca v náladičke , svoje balenie začal vetou typu:Aké máš ružové líčka...ako babätko ,my sme sa z neho nemohli prestať usierať
a inak chodím do roboty, takže nič moc