@luc.ka bola som v troch a nemali, maximalne 150 listove
-.-
naozaj nerozumiem, ze si ludia myslia, ze clovek zaklada taketo forum bez toho, aby navstivil papiernictvo.. este ked pisem ze som hladala vsade-mozne -.-
na plynárenskej by som skúsila, keď nič, aspoň im tam zavolať/napísať, či majú. ale na štúrovej je dosť veľká tá predajňa sa mi zdá, tak ak nemali tam, tak neviem.
tak sa obráť na niekoho, kto pracuje v administratíve, a objednáva také veci vo veľkom
len tam je aj tlačiareň, tak preto som si myslela, že by tam mohli mať širší sortiment, na predajne po meste nemusia dodávať všade všetko... ale neviem, no.
@veroniques ja sa nečudujem, že zakladáš takéto forum, ja som tiež taký chcela 200 str. ale málokde ho majú, ja som ho kúpila až v tescu, keď som obehala asi 3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ševt
-.-
-.-
naozaj nerozumiem, ze si ludia myslia, ze clovek zaklada taketo forum bez toho, aby navstivil papiernictvo.. este ked pisem ze som hladala vsade-mozne -.-
a bola si v tom ševte??
A okrem toho aj v tescu na kamennom a v menších papiernictvách.. preto sa skúšam pýtať tu..
na plynárenskej by som skúsila, keď nič, aspoň im tam zavolať/napísať, či majú. ale na štúrovej je dosť veľká tá predajňa sa mi zdá, tak ak nemali tam, tak neviem.
tak sa obráť na niekoho, kto pracuje v administratíve, a objednáva také veci vo veľkom
a bohuzial sa nemam na koho obratit :/
Aj tak dakujem
len tam je aj tlačiareň, tak preto som si myslela, že by tam mohli mať širší sortiment, na predajne po meste nemusia dodávať všade všetko... ale neviem, no.
a načo to potrebuješ vlastne?
takže nechceš 20 kusov 10stranových... ok
@veroniques v sevte je vsade iny sortiment, ale myslim ze viac ako 150 stranova sa tam nenachadza nikde, skus ine papierko fakt, prip fax copy