Dakedy je proste fajn si sám vypestovať potravinu. Či už to je zázvor alebo niečo iné. Neminieš na to peniaze a ešte k tomu vieš, že neobsahuje kadejaké postreky a sračky telu škodlivé.
@matthewp@2 hlavne to, ale chcem to aj vyskúšať, že čo to spraví, trochu okrášliť izbu.. a mať nejaký záväzok, že musim ho polievať a tak jeden "stromčekový kvietok" tu už mám a je na tom biedne
a pokial to niekto tvrdi a ma rad indickú kuchynu (tym myslim ze navstevuje indicke restauracie a nie domacu česku speciualitu: zapecene cestoviny s curry alebo random rža s random masom a random mrazenou zeleninou s random curry) tak je pokryteeeec
a chichocem sa popodfuz
@lawey zázvor je moc fajný, či už do čaju, ako sirup do studenej vody, alebo ho dokonca v sušenej forme používam aj ako korenie do hocičoho väčšinou do kuracieho mäska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a pokial to niekto tvrdi a ma rad indickú kuchynu (tym myslim ze navstevuje indicke restauracie a nie domacu česku speciualitu: zapecene cestoviny s curry alebo random rža s random masom a random mrazenou zeleninou s random curry) tak je pokryteeeec
a chichocem sa popodfuz