co stale riesite otazku madari a slovaci v hociijakych polohach? co sa tyka fanusikov tak nie je to len madarska otazka. to robia vsetci fans akychkolvek timov.
Nemyslim si ze by slovaci boli nevrazivci aj keby sa to hralo rovno v Madarsku. 90% madarov ma nenavist voci Slovenskemu narodu tak je zrejme ze budu robit vytrznosti. Ale v tomto si slovakov zastavam. Urcite niesu taki ako oni. Aspon nie vsetcia. I ked tento zapas ma velmi prekvapil. Ocakaval som ze sa stane nieco podobne ako naposledy s madarmi pri fotbale.
keby je tam slovákov viac ako maďarov sa mohlo stať to isté,že my sa pustíme do nich .. a neviem čo majú niektorí tak strašne proti maďarom,dobre chápem tí čo robia zle ok,ale netreba brať všetkých do jedného vreca ... keď sa spomenie na Slovensku angličan,nemec alebo ako ich to je teraz u nás plno číňanov a takých to vám vôbec nevadí,ale keď sa spomenú maďari tak hneď je krik a neviem čo .. možno sa to zdá len mne ale je to môj názor.. alebo zatrpknutosť voči minulosti?..nechápem...
Akože, vypískať niekomu hymnu,,,no to je mi úroveň ŠPORTOVÝCH fanúšikov...no to ma včera fest nasralo, a keby to urobili Slováci niekomu inému, mala by som zlosť ešte väčšiu ...
Bez okolkov poviem ze su to KURVI ... vsetci...ja mam svoju hrdost a oni po nej sliapu... v amerike keby sa stalo ze niekto nema uctu k hymne tak ho zavru...ano nie sme v amerike ale debilov znas nikto robit nebude...mozu ist do pice aj so svojou pojebanou autonomiou!!! Slota 4ever
@pernik nj asi,veď každý si stojí pri svojom..ale nechápem prečo ich niektorí hneď odcudzujú zato,že je maďar alebo stačí,že je z maďarskej dediny a pritom typujem že tých ľudí ani nepoznajú.. a pristom sú taký istý ako my .. úplne..
cital som komenty madarov na to video na youtube a z toho 80 % pise ze sa hanbia za to ze si madari isli bit.....ale zistili ste ze sa madari pustili do slovakov po vykrikovani "madari"??....takze nerobte zo slovakov chudacikov...slovaci by na ich mieste spravili to iste....tymto sa nestaviam na stranu madarov......ale uz to nechajme tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
urobili by sme to isté, byť v takej situácií
Na oboch stranách Dunaja.
tez sme narod dobrych debilov
(sorry, myslim to len ako konstruktivnu kritiku)
Nezastávam sa ani jednej strany, obe sú rovnaké. Priznávam, ale, že som na tej Slovenskej
madari ziju na slovensku
stazuju sa na slovakov
to asi nie je normalne