nechapem ludi ktori nezbieraju po psovi...a este sa im to aj hnusi..tak to potom dopadne ze si nemozme vobec nikde sadnut, bojime sa chodit vecer po trave ze ci nahodou nestupime do hovna..najlepsie je ked sa pes vyserie na stred chodnika a dotycnemu to je u riti uplne..a potom mame travniky zasrate od hovien
moje psy velmi malokedy vykonavaju potrebu v meste, no a ked mam psa pusteneho v lese alebo v poli tak je logicke ze nezbieram.... ked uz tak by sa zislo hlavne viac kosov....myslim ze u veciny psickarov je problem v tom ze nenosia zo sebou vsade sacky a ak aj maju, tak chyba kos. ale predsa len som videla perfektny system, bolo to v PIESTANOCH, tam boli kose na psie exkrementy na kazduckom kroku a boli tam zavesene aj sacky, co bolo uplne super. btw milujem ludi ktory omielaju v kuse "naco si kupovali psa ked po nom nezbieraju, a naco si kupovali psa ked ho nevedia vycvicit" a pod.... fakt milujem :/
@pikao aj u nas je zato pokuta.a myslim ze by zbieralo viac ludi keby sme tu mali tie automaty na zberace ale take nieco.ako to maju v inych statoch.ale pocula som ze sa to v presove zacne realizovat..tak duufam..ale nas blby narod to aj tak vsetko znici.=!
@8 možno sa ti to nepáči ale je to fakt osobne mám zrovna z pred dvoch dní jednu skúsenosť kedy si 15 ročná piča(sorry ale na ňu sa krajšie slovo použiť nedá) venčila na našom pozemku staforda-na voľno a bez náhubku, absolútne nevycvičeného a pobil sa s tým mojím, pritom ten môj poslúcha na slovo a ešte bol aj na vodítku Takže ja sa zastávam toho že keď si niekto nedokáže vycvičiť psa nemá si ho čo kupovať...pes neni hračka ale je to hlavne zodpovednosť
moj havo ma velku ohradu, teraz v lete aj beha po dvore, a jasne ze to raz za cas upracem z tej ohrady...ale inak nezbieram nist ked s nim idem na rybnik, načo..
a este som aj citala ze tie vykaly mozu obsahovat nejake parazity alebo co,a tie su skodlive pre inych psov aj ludi.A ked vidim niekoho po svojom psovi pozbierat tak ho obdivujem=Daj ja zacnem
takze...prave som bola vyvencit svojho psa.prechadzala som s nim cez jeden dvor,ale nebolo tam detske ihrisko iba taka trava.hned ked sa mi pes ,,zlozil´´tak som vybrala sacok.a jedna ,,pani´´na mna hned zacala vrieskat, zakricala zavolajte policiu a staale nieco kricala ze som hlupa atd..a ja som jej ukazovala ten sacok a snazila som sa ju prekricat ze to idem pozbierat.aj tak ma nepocuvala.takze aj ked budem robit vsetko podla zakonov,stale sa musia najst nejaky inteligentni
@10 to je uz iny pripad, ale myslela som ludi, ktory nemaju radi psov a takto nadavaju vsetkym psickarom....dajme tomu mas psa poslusny, a pribehne k nemu dajaky tulak napr, alebo pes majitela o akom pises ty a pobiju sa. samozrejme "milovnik zvierat" sa nepozera na situaciu ale skor na to, ze preco mas psa ked si ho nevies zvladnut....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@2 pri dome mam park, v celom parku neni jeden kos na exkrementy, v dalsiom parku blizko, takisto neni ani jeden
Ináč,podľa mňa,to len tu na birdze je toľko poctivých ľudí