@6 to je číslo, ktoré charakterizuje tvoju aktivitu na BIRDZi. Čím viac si na BIRDZi, komentuješ, bloguješ, čím viac si ľudia pozerajú tvoju webku, tým je aj tvoje tajné číslo vyššie
@12 jasne status.. anis a nejdem pýtať načo mi ej toen pretože mi to je aj tak jedno... ved keby to mám kontrolovať a dosahovať tie najlepšie statusi tak bezducho pridávam komentár ku každej hovadine../myslím, že som to robila aj do teraz/ ale nevadíííí heja heja heja nevadííííííííí
..radsej si vtedy ceknem webku a ked tam vidim maleho 10 rocneho hlupaka, pyta sa mi tyka von..strasne ma to vytaca a irituje.. kasli na vec, kasli na nu , ved pride raz diskusia ktorou bude liezt kazdemu na mozog..co si navarila nech si aj popapa..zbytocne sa len rozculujeme nesmieme byt agresivny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale tak suhlas s tym ze si chcu ludia tymi zbytocnymi diskusiami len zvysit tajne cislo..
pokojne ju zmažte, len ma už trochu hnevalo jedno dievča, čo tu stále zakladá diskusie a chcela som jej prerušiť rad
a ked us niekoho nominovat tak blba co ma na svojom konte vela diskusii nie lne zopar a typu takeho "ako sa mate?", "podme si zahrat slovnu hru"
..omgg tak toto je zbytocnost hlavne ked je kazdu druhu minutu na svete nejaka podobna a nova aby sa niekomu zas nemalilo