Zdá sa vám to normálne? Ja tvrdím, že je to normálne (vyskloňované neplnovýznamové sloveso a plnovýznamové sloveso v neurčitku), môj otec zas, že to znie ako keby to povedal nejaký maďar (nič proti nim).
nebudú sa zmestiť čo? mne tam chýba slovo ako napríklad "môcť" a potom to dá význam že; "nebudú sa môcť zmestiť" tak to dáva zmysel keď si to tam vsunieš i bez toho
@sula ujasni si prosím, čo chceš povedať, po šiestich prečítaniach mi to stále nie je zjavné (mea culpa, možno). Nazdávam sa, že som pochopila, oba výrazy som porovnávala z hľadiska miery gramatickej nesprávnosti, v chabej nádeji, že to bude zjavné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Hoci na ,,pôjdem budem zastrelím" (poľovník) sa to nechytá.
lenze toto spojenie ,,pôjdem budem zastrelím" je zo štylistického hladiska iné ako spojenie "nebudú sa zmestiť"
zlé porovnanie ale to isté môžeš povedať ako "budem zastreliť" a z toho je jasné že máš pravdu v tom "nezmestia sa"
aj ked dá sa používať oboje pretože je to len o sile zvyku si myslím ale z gramatického hladiska je správne "nezmestia sa"