bohuzial vzdy to tak bolo, ze hlupi ludia robili vacsinou hlupe rozhodnutia, cize z logickeho hladiska sa to da predpokladat a teda to pravdepodobne bude aj v poriadku.
Myslíte, že v tomto treba zachovať toleranciu voči ich názoru, (nakoľko dôchodcovia za toto zmýšľanie nemôžu (roky komunizmu im vštiepil isté prvky zmýšľania - sociálnosť, pomoc kritickým vrstvám a ideológiu jedného silného charizmatického vodcu - keď vám to roky niekto otrepáva o hlavu, tak to prijmete za pravdu), či sa má ráznejšie voči ním zakročiť, vrámci zlepšenia celoslovenskej situácie, i keď to prestáva hraničiť s demokraciou a slobodou názoru a rozhodovania?
Na ten "míting" išli hlavne jeho sympatizanti, takže niet sa čo čudovať, keď ho chválili, snáď tam nepojdú jeho hejteri a že im dal kvet, to im samozrejme imponuje, lebo doba je hnusná a starých ľudí si neváži. Nemám rád Fica, ani ho nepôjdem voliť, ale nepôjdem ani Kisku, prečítajte si jeho životopis najprv a potom posúďte. Mňa nezaujal ani jeden z kandidátov a obaja sú pre mňa sklamaním, pretože ľudia vyberali podľa toho, kto mal akú kampaň a nie podľa svojho vlastného uváženia. To je môj názor.
@jony1212 Ale zas každý človek myslí hlavne na seba. Nemôžno im to vyčítať. V ich situácii s 300 (a menej) eurovým dôchodkom by ti tiež šlo hlavne o svoje blaho :/ Ako toto je najhoršie, že na jednej strane ich názor nie je v poriadku, ale ich situácia sa dá chápať.
Reálne im dôchodky znížil, čo mi babka hovorila, že tento rok sa na základe nejakého percenta znižovalo, jej to zobralo 12 eur, čiže žiadne zvýšenie dôchodkov nebolo a ani nebude.
@yoss toto. Jak keby medzi volicmi Kisku boli len najvacsi inteligenti, ludia s prehladom atd. Polka z nich mam pocit, ze by zvolila aj tam Paliho z luniku 9 len ne fica.
a este jedna vec. je mozne, ze smer si "napadol" web sam. "Podľa Richarda Čermáka z Websupportu, ktorý zabezpečuje hostingové služby pre Ficov web, ich servery napadnuté neboli."
a tiez som toho nazoru, ze by rovnako ako z dovodu nazorovej nevyspelosti nemaju pravo volit obcania do 18 rokov, tak z dovodu demencie a neschopnosti rozlisovat hrozby v politike by malo byt odoprete volit dochodcom.
@yoss to, co som mal moznost si o jeho zivote precitat v clankoch od redaktorov tyzden a trend ma nedonutilo nevolit ho. ake konkretne skutocnosti mas na mysli?
myslim ze najvacsi problem je neinformovanost... stari ludia budu volit Fica, lebo ani nevedia kto dalsi kandiduje a ak aj vedia, tak nevedia co su to za ludia, ani ake maju nazory, a nebudu sa o to ani zaujimat... a kedze Fico uz v poitike je a cez media sa tvari byt velmi duchaplny, cituplny a boh vie coho este vsetkeho plny, tak si taky dochodca povie ze Ficko je istota a vzdy to moze byt aj horsie, takze bude volit jeho.. ale to ze nemaju poriadny dochodok vobec nevnimaju... ale podobne je to aj s Kiskom.. kto ma najvacsiu kampan a najviac sa o nom hovori, ten ide do popredia... co tam po ostatnych.. aj pre mladych plati ze sa nezaujimaju o vsetkych kandidatov.. zaujimaju sa len o toho o kom sa najviac hovori a kto je najviac propagoavny.. tak vacsina nadobudla presvedcenie ze Kiska a Fico su spomedzi vsetkych kandidatov ti naj... takze opat rozhoduju prachy a reklama...
minule som sa zamyslel.... dúfam že každý z vás sa zo starými rodičmi porozprával prečo ho nevoliť a atd.. kamarát napr starú mať a spol presvedčil na Kisku...
ale to je tak áo sú aj hlupy ale väčšinou teraz na starých ludí kadý jebe , nik sa s nimi neporozpráva a jediný čas ked si na nich niekto za rok spomenie je akcia "mdž" Smeru v ich meste.. a potom sa niekto diví že ho idú voliť
ano, vsetci chcete demokraciu a zaroven zakazujete ludom, aby hlasovali podla seba blahozelam k retardacii a uz len qoli tomu dufam, ze to vyhra fico @29 co ta na tom zarazilo? @bonalise@jozotraktorista ved ja viem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Myslíte, že v tomto treba zachovať toleranciu voči ich názoru, (nakoľko dôchodcovia za toto zmýšľanie nemôžu (roky komunizmu im vštiepil isté prvky zmýšľania - sociálnosť, pomoc kritickým vrstvám a ideológiu jedného silného charizmatického vodcu - keď vám to roky niekto otrepáva o hlavu, tak to prijmete za pravdu), či sa má ráznejšie voči ním zakročiť, vrámci zlepšenia celoslovenskej situácie, i keď to prestáva hraničiť s demokraciou a slobodou názoru a rozhodovania?
je to pochopiteľné, nepoužívajú internet, nemajú taký prístup k informáciám a tak sa spoliehajú na vlastné dojmy, povrchnú stránku vecí
Reálne im dôchodky znížil, čo mi babka hovorila, že tento rok sa na základe nejakého percenta znižovalo, jej to zobralo 12 eur, čiže žiadne zvýšenie dôchodkov nebolo a ani nebude.
Inak preco ten medzinarodny den zien trva mesiac? To nikomu nie je divne?
tu je cache: » webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:...
a este jedna vec. je mozne, ze smer si "napadol" web sam. "Podľa Richarda Čermáka z Websupportu, ktorý zabezpečuje hostingové služby pre Ficov web, ich servery napadnuté neboli."
Fico musi byt uz naozaj zufaly. a ma byt preco.
ale to je tak áo sú aj hlupy ale väčšinou teraz na starých ludí kadý jebe , nik sa s nimi neporozpráva a jediný čas ked si na nich niekto za rok spomenie je akcia "mdž" Smeru v ich meste.. a potom sa niekto diví že ho idú voliť
@29 co ta na tom zarazilo?
@bonalise @jozotraktorista ved ja viem