Ahojte Mohli by ste sem popridávať nejaké recepty na zdravšie jedlá čo človek uvarí aj na intráku? Poprípade nejaké reštaurácie s dobrou FIT stravou v Bratislave najlepšie v centre niekde
ja som si na intraku varila parky s chlebom, horcicou a zeleninou, spagety, fliacky s karelabmi, mrazenu zeleninu s rybami, zemiaky, hranolky, fazulovy privarok no a vifonky, polievky zo sacku, neboli to vsetko zdrave jedla, to len tak pre inspiraciu
Ved klasika, masko kuracie opecies na troske oleja, ktomu zeleninka prip. Celozrnne/semolinove/spaldove cestoviny si spravs hocicim, v lete je fajn s bielym jogurtom, zeleninou a masom, takto v zime, co ja viem s podusenou cuketou, inou zeleninou a tak. Vymysliet sa da vselico
Čerstvé ovocie (podľa možnosti).
Ryža (celozrnná, nie tá obrúsená) so zeleninou, a môžeš prihodiť nejaké strukoviny (to, že ich treba pred varením aspoň 8 hod. - podľa druhu - namáčať, snáď pripomínať nemusím).
Zemiaky (ideálne bio) a iné hľuzy.
Zdravšie to už nebude.
@willbebetter som na Družbe a nechce sa mi tam chodiť A navyše celý čas škola, práca, tréningy Takže keď dojdem bud jedalnie nie su ešte otvorene alebo nie su už otvorene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ryža (celozrnná, nie tá obrúsená) so zeleninou, a môžeš prihodiť nejaké strukoviny (to, že ich treba pred varením aspoň 8 hod. - podľa druhu - namáčať, snáď pripomínať nemusím).
Zemiaky (ideálne bio) a iné hľuzy.
Zdravšie to už nebude.