2dcl mlieka dám zovrieť, keď zovrie nasypem tam asi tak 5 pol.lyžíc vločiek, z toho sa spraví kaša a do nej pridám banán/oriešky/med/džem - moje obľúbené raňajky
raňajky sú základ a keď som chodila do školy alebo do roboty keď soms a otrebovala rýchlo najesť tak domáce musli a do toho jogurt/mlieko... alebo sikupujem také posekané ovsené vločky, lepšie sa žujú a cena je rovnaká aby som tu neboal zdísovaná za lenivosť , dám tam nakrájané na kocky jablko alebo banán, zalejem horúcim mliekom a vuala výborná chutná ovsená kaša...
alebo ešte a to najnovšie, strašne mi to chutí, ale z danych jedal trvá najdlhšie možno 10min podla veľkosti, ovsenné placky (s trochou ražnej múky) + biely jogurt a zelenina...alebo len zelenina
najlepšie a najrýchlejšie čo si robím na intráku, že si dám do misky 3-4 lyžice ovsených vločiek, to zalejem vriacou vodou ale nie moc len na taku kašičku, dám tam kocku 80+percentnej čokolády, med a kokos..a mňam
Na ranajky ovsenú kašu s vodou a rôznymi prímesami alebo pečivo so syrom/šunkou/horčicou alebo menej často vajíčka (ako volské oko, hamandeggs, natvrdo) alebo rybu z konzervy či párky (len cez víkend).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a ked mam ešte menej času, tak si dám len jablko. Ale to sa mi nestáva často.
ale vždy sa snažim ranajkovat. Podla mna to je zaklad dna, a nemal by zostavat zanedbaný.
a stránky- tu máš jednu, tam mas aj nutričné hodnoty
» www.plusprevas.sk/recepty?gclid=C...
ale tak ich je vela tych stranok, treba zadat do gugla a hladat. Stavim sa že ich nájdeš vela.
raňajky sú základ a keď som chodila do školy alebo do roboty keď soms a otrebovala rýchlo najesť tak domáce musli a do toho jogurt/mlieko... alebo sikupujem také posekané ovsené vločky, lepšie sa žujú a cena je rovnaká aby som tu neboal zdísovaná za lenivosť , dám tam nakrájané na kocky jablko alebo banán, zalejem horúcim mliekom a vuala výborná chutná ovsená kaša...
alebo ešte a to najnovšie, strašne mi to chutí, ale z danych jedal trvá najdlhšie možno 10min podla veľkosti, ovsenné placky (s trochou ražnej múky) + biely jogurt a zelenina...alebo len zelenina
na dopiče
No stále to také zdravé nebýva, lebo milujem pečivo, hlavne chlieb
inokedy moc neranajkujem, kedze vstavam vacsinou velmi tesne casovo pred povinnostami alebo nevstavam vobec rano
opytaj sa doktora co ti vhodne poradi jest pre tvoj zivot..
ja jem hocico, hocikedy a nemam problem..