@milos111 stačí si všimnúť ako sa tu nad takýmito kravinami rozčuľuješ a neviem kto z nás vie koľko o živote, ako to môžeš posúdiť z profilu na internete?
@ikuto ty si ešte taky somárik mladučký, je to humorna anketa, vôbec sa nerozčulujem a profily neberiem vážne, lebo každy má v ňom popísane nejaké kktiny čo neni ani z ďaleka pravda!
@milos111 tak, keď je to humorná anketa dajako tam chýba nejaký ten smajlík a hej, profily niesú pravdivé... tak isto ako @fr4nk1 nemá 40, tak ani ja nemám 17
@turgon vyznelo z toho,čo som napísala niečo,čo by naznačovalo tomu,že niečo proti Vám mám? Práveže ja s chalanmi vychádzam zväčša lepšie ako s babami Lebo som pri chalanoch vyrastala
@15matka14 lebo si súhlasila že chlap je omyl to my vyznelo tak že proti nám niečo máš ale dobre teda už si to uviedla na pravú mieru tak je všetko fajn Hej vyrastala si s chalanmi ? Tak to ta nijako nepoznamenalo že ?
@turgon nie ,naozaj nič nemám .... Ako nieže úplne vyrastala ale malú časť života... od 14 rokov som začala chodiť na tréningy a tam bolo možno 1 dievča,ktoré chodilo stabilne a inak iba chalani takže s nimi dobre vychádzam ..A taktiež som trávila veľa času s bratrancami .nie nepoznamenalo Malo by? A ako?
@15matka14 ahá a kam si chodila prípadne ešte chodíš na tréning ? No vôbec sa ti nečudujem že si s nimi vychádzala dobre pretože ste tam boli len dve baby takže ste im asi spríjemňovali atmosféru na tréningoch
Ja neviem napríklad že pozeráš futbal a piješ pivo
@15matka14 vuáu teba by som nechcel stretnúť v noci večer ach kebiže povieš len že nie pivo, a futbal, to ešte pochopím ako tak pretože si holka ale že aj hokej ? Ale no ták !
@turgon môžeš Len mi nejde do hlavy,že stále sa vraví iba o dievčatácha,že sú zvedavé,ale čím som staršia,tým stále viac a viac zisťuje,že chalani sú oveľa viac zvedaví . Vážne? .. a aké máš ešte ty také,čo ja nemám? Pýtam sa kvôli tomu,že si tam dal PODOBNĚ
@turgon takto...mám použiť chlapský alebo ženský mozog na túto otázku? (s tým ,že ten chplaský je úchylnejší ...hej len keby nebolo teplo a ty máš rád zimu?
@15matka14 tak to si ma zaskočila ja neviem ako vy rozmýšľate Ale keď už si taká múdra že máš dva mozgy tak použi teraz ten chlapský presne ! teplo jak v Afrike ja mám rád zimu čoby nie sneh to je môj živel
@turgon chalan musí vedieť ako baba rozmýšľa...chlani sú lovci a tí musia predvídať . Ty si zháňaš ženskú? (teraz som použila chlapský mozog ) ale hlbšie to rozvíjať nebudem,aby ma nevylúčili za nevhodný obsah ... čoby!!Teplo jak na Slnku .... a aj sa potápaš?
@15matka14 no tak to áno len som sa nechcel vyťahovať Och nie nezháňam prepni naspeť na svoj normálny voman mozog no však mi to pošli na TS .. Bola si už na slnku ? vuáu si dobrá ja ešte nie no jasné že sa potápam ale nie tak kde sú žraloky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
@ikuto hovno vieš o živote tak nerieš!
Ja neviem napríklad že pozeráš futbal a piješ pivo
Ja a futbal? No čosi Ja som antifutbal(naozaj ho nemám rada a taktiež ani hokej)...a som abstinent čiže nepijem ani len pivo
je nás už na Zemi moc a navzájom si lezieme na nervy!