Nemyslim si ,že kvoli tomu že nepijes a nehulis si zivot neuzivas.Ved zivot poskytuje kopu krasnych zážitkov aj inde..napriklad aj pri tej kofolke ako si vravel sa da s priatelmi velmi dobre nasmiat.
Mas proste triezvejsi a dospelejši pohlad na svet.Máš ine priority a to sa mi páči.Práve takyto chalani mi imponuju viac ako najebany kurevnici z nocnej party.
Aj ked, kazda minca ma dve strany.
Tiez patrim k ludom ktorí maju radi nocne zabavy, ale ako vravim...ak to nieje nic pre teba da sa to aj inak
No v Dopelri by som tiez moc nehladal (i ked moze aj motyka sem tam vystrelit . Ale to psies jak keby sisedel cely cas doma. Ved mas brigadu, skolu, nejake hobby... stretnes kopu ludi aj bab je len otazka ci nieco zacnes, nadvazuj priatelsta a je to.
jasne a to ze si nenicis zivotne dolezite organy rozhodne neznamena ze nezijes,okrem toho typ baby ktoru asi hladas je tebe podobny teda nechodi sa dakam ozierat,urcite mas aj inych kaosov a kamosiek ako bol tamten
buď rád, hlavne preto, že si výnimočný... a poznám veľa dievčat, ktoré práve takéhoto chalana hľadajú...a určite nejaká takáto na teba čaká... ono to príde samo... uvidíš...
No a? Ja tiež nepijem - ak sa neráta ten včerajší miešaný drink s kamoškou , nehúlim, nefajčím.. a žijem A aj priateľa mám, takže neboj sa, babu si určite nájdeš, možno neskôr, možno zajtra.. ale určite nehľadaj v Dopleri a podobne
Si jeden z mála..a to je úctyhodné. Ty si zaslúžiš dievča, ktoré bude také , ako ty. Nepoznám síce ten dopler, ale predpokladám, že je to typický disco bar, kde sa chodia baby predvádzať a baliť kadekoho. Myslím, že si nájdeš dievča, s ktorou budeš šťastný. a ona si ťa bude nadovšetko vážiť preto, aký si. Lebo si iný, ako ostatní. Viem, čo hovorím. Môj priateľ je taký istý ako ty, a ja ho mám nadovšetko za to rada. Nič nehľadaj, tá pravá príde sama...a určite nie z disco baru držím pršteky...a buď na seba hrdý!! máš byť prečo
A co to na tom vadi , alkohol je len akysi akcelerator odviazanosti , ak v hlave prekonas akysi psychycky blok a dokazes sa zabavat bez alkoholu , budes oblubenejsi ako ktori kolvek ozraty navonavkovany krasavec.
neviem ja osobne nepijem/nefajcim/nehulim a takych dievcat/zien je kopec ... a suhlasim s 2. take prosim nehladaj v Dopleri drzim palce, aby si uz coskoro nasiel ´druhou pulku´
no ale veď dopler, to je niečo ako uvedenie sa do spoločnosti.
má 15! dostala občiansky! no ako inak inak sa to dá poriadne osláviť, ako bežať do ňujorkeru, kúpiť kuuul tričénko s nápisom i love me, i want sex alebo i give u what you want - na nápise vlastne nezáleží, mal by byť hlavne krátky, aby sa vošiel na plochu trička, max 20 cm štvorcových. tričko predsa nemôže byť dlhé, treba predsa všetkým ukázať pírsing v pupku a aj čipkovaná podprsenka musí biť do očí.
a sukňu tiež netreba, stačí opasok.
veď sa treba pripraviť, nepôjdeš tam predsa v dlhých rifliach a čakať, že ti niekto bude kupovať chlast, keď nie si dostatočne sexy. a keď nebudeš chlastať, načo tam vlastne pôjdeš? veď keď nebudeš dostatočne najebaná, ako sa potom odviažeš, aby ťa aspoň jeden dobrák pretiahol?
akože, chlapče, ty vôbec nechápeš dnešnú mládež.
ok, dosť bolo irónie... buď normálny. a normálni ľudia sa chodia baviť inde ako do dopleru a ak si normálny, hádam ťa nebudú zaujímať hentaké sliepky. radšej buď normálny a hľadaj normálnych ľudí, s ktorými ti nebude blbé byť normálny. a už som spomenula, že máš byť normálny?
Luc.ka ... prepac .. .ale toto si zasluzi niekolkominutove standing ovations si ozajstny psycholog mladeze zacni zarabat krute peniaze na svojom pozorovacom talente
Kamo vytaj v mojom svete chlastat uz ma vazne nebavi ...tancovat kdesi na disce chodtew do riti nebavi ist do mesta naco furt o tom istom a tak dalej ale jebem to co proste nuda vsade a nic ma nebavi asi sme stary alebo iny jeb na to
Sice som volakedy pil aj hulil na disko nechodil, ale nebailo ma to furt byt v dakom stave...sice si obcas vypijem, ale len do nalady nejak ma to uz nelaka...proste zi ako chces po svojom nemusis sa prisposobovat inym, ked sa ti to nepaci. Zi zivot podla seba!
Oki ako som povedala, neni vsetko o ozierani...ale vy teraz vlastne kritizujete ludi ktorí sa chodia zabavat..napriklad nazor cislo 16...ja nechodim sice do dopleru ale diskoteky milujem..a niesom ziadna slapka ani nic podobne.....teraz mi tato diskusia priomina niečo ako kazanie o skodlivosti zábavy !!!
24. a myslíš že ja po večeroch doma lúštim sudoku? iste, že sa chodím baviť ale oblečená a iste, že sa občas stane, že pamäť zlyhá a zaznamenávam isté výpadky...
lenže je rozdiel, ísť sa baviť, lebo sa chceš odreagovať, a ísť sa baviť, lebo *viď 16* je zmyslom tvojho života...
25..ano rozumieme sa.........ale nemysela som to len na margo tvojich komentov....
To ze sa tato diskusia zvrhla na kritizovnie ludi co sa zabavaju (akokolvek) sa pricinili vsetci....inak vid moj nazor *2*...stojim si za nim, ale zase vraviet ze alkohol je na zabavu zly a podobne veci ako ze do Dopleru chodia len primitivy niesu na mieste
a nemozem si pomoct ... trafena huska gaga najhlasnejsie ani ja som v Luc.kinom komente nevidela nic moralizujuce a odsudzujuce normalnu zabavu alebo sa mylim?
polozil si si blbu otazku...kedy najdes dievca ktore budes mat rad. Mozno to potrva dlhsie a mozno nie. Dobre je na tom to ze ju budes mat aj rad pretoze ju nezbalis ozraty v klube a nadranom ju nepretiahnes. Sak ty si v podstate vysneny typ skoro kazdej baby ked nepijes nefajcis a pod...len sa treba troska rozhybat a nejaku pohladat...baby su aj inde nez v kluboch.
34. si pri nich pripadám jak dôchodca, ktorému povolili vychádzky z domova i keď je fakt, že v dopleri som naposledy bola niekedy minulý rok... takže už ma ten komplex z veku trochu prechádza
ale zakaždým, keď si spomeniem na tú malú bodkovanú čupku, o dve hlavy nižšiu, o 20 kíl ťažšiu, o 5 promile nadrbanejšiu, jak mi skočila na nohu, dvíha sa mi tlak aj žalúdok
a 20 ročné sú iný druh sliepok, to sú také sliepky, akože na úrovni
Jej som rada, ze ziju este ludia, co sa po vikendoch neozieraju velmi ma tesi ale to je tiez pravda, ze v dopleri si hladas babu?? akoze sry ale tam podla mna az tak moc nenajdes, ak ti ide aj o viac nez je taka ranna fikacka u tvojho kamarata ... ale drzim palce, aby si si nasiel nejaku zlatu babu
38. na urovni? Pochybujem iba hi hi hi a ked sa jej daco spytas kuka jak pica co kokot nevidela a pokrci plecami s takymi sa ani kecat neda. A tie male nastky oserem hnusia sa mi A smejem sa z nich ze dost
skus v kostole ....ale nie, ved na výške nie su len samí zhýralci, tak preco sa toho bojíš. mnoho nice holiek nechodí po diskotékach v mini a poldecom v ruke. aspon ja pozám plno tých kludnejších (mozno len preto, že som absolvent cirkevneho gymnazia ). ak nemáš rád diskotéky, vybodni sa na nich, tam si holku beztak nenajdes. no kam sa mas dalej uberat si musis vybrat sam ...drzim palce
jaaj chlape. aj ja by som za takeho muza dala velaaa.nic si z toho nerob,skor sa tes,ze sme na vyhynutie...lebo ja ako baba som na tom podobne-aj ked chodim na diskoteky,nepijem a este sa mi nestalo,ze som sa nezabavila...Len tam proste nemozes ist s niekym kdo je uplne iny ako ty,a kto chape zabavu inak ako ty...
A hladat baby na diskoteke- tak to ozaj neviem...zly napad
Viete co mna dnes nasralo ? mame na vlakovej stanici taku kravu co otvori na 5 min a potom zavrie a pri tom tam je kopu ludi... a kopu nema listok a dostanu prirazku vo vlaku tak ako ja...inokedy su taki revizori ze dobre nedam prirazku ale dnes bola taka **** a mi dala prirazku chpate ? ja neviem ci na tom chcu zarobit abo co ...a tak som mal hned z rana dosraty den ....a to neni vsetko prisiel som domov a odpalil som nove reproduktory 5+1 ...este ze su v zaruke..takze ich pojdem reklamovat...to je najmenej len problem je najst blocek
zijes nemusis sa ozierat aby si si zivot uzival.tak isto ani hulit a fajcit Ak proste nechces tak to nerob.Nenechaj sa ovplyvnit tvojimi kamosmi a bud taky aky si. A co sa tyka cajociek tak je velmi vela takych ktore nefajcia nehulia a nepiju len ich treba najst taze drzim palce
ja pijem a fajcim a tiez ma to v dopleri nebavi..a skusala som to viac krat... a navyse poznam kopu chalanov, ktori su ako ty a su to moji uzasni kamosi a obcas aj su normalnejsi nez ti ako si ty napisal "zijuci"...a maju aj frajerky.. a navyse ja pijem aj fajcim aj chodim po diskotekach a tiez nemam frajera...
Radko toto je pekné staré..od vtedy si sa radikálne zmenil a alkohol je tvoj veľmi dobrý kamarát...si presne ako ja v tomto...človek mieni, pán Boh mení..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Mas proste triezvejsi a dospelejši pohlad na svet.Máš ine priority a to sa mi páči.Práve takyto chalani mi imponuju viac ako najebany kurevnici z nocnej party.
Aj ked, kazda minca ma dve strany.
Tiez patrim k ludom ktorí maju radi nocne zabavy, ale ako vravim...ak to nieje nic pre teba da sa to aj inak
Na to mozes vziat jed
btw stale neviem pochopit co babam imponuje na najebanych chalanoch
má 15! dostala občiansky! no ako inak inak sa to dá poriadne osláviť, ako bežať do ňujorkeru, kúpiť kuuul tričénko s nápisom i love me, i want sex alebo i give u what you want - na nápise vlastne nezáleží, mal by byť hlavne krátky, aby sa vošiel na plochu trička, max 20 cm štvorcových. tričko predsa nemôže byť dlhé, treba predsa všetkým ukázať pírsing v pupku a aj čipkovaná podprsenka musí biť do očí.
a sukňu tiež netreba, stačí opasok.
veď sa treba pripraviť, nepôjdeš tam predsa v dlhých rifliach a čakať, že ti niekto bude kupovať chlast, keď nie si dostatočne sexy. a keď nebudeš chlastať, načo tam vlastne pôjdeš? veď keď nebudeš dostatočne najebaná, ako sa potom odviažeš, aby ťa aspoň jeden dobrák pretiahol?
akože, chlapče, ty vôbec nechápeš dnešnú mládež.
ok, dosť bolo irónie... buď normálny. a normálni ľudia sa chodia baviť inde ako do dopleru a ak si normálny, hádam ťa nebudú zaujímať hentaké sliepky. radšej buď normálny a hľadaj normálnych ľudí, s ktorými ti nebude blbé byť normálny. a už som spomenula, že máš byť normálny?
lenže je rozdiel, ísť sa baviť, lebo sa chceš odreagovať, a ísť sa baviť, lebo *viď 16* je zmyslom tvojho života...
najlepsie oblecenie
To ze sa tato diskusia zvrhla na kritizovnie ludi co sa zabavaju (akokolvek) sa pricinili vsetci....inak vid moj nazor *2*...stojim si za nim, ale zase vraviet ze alkohol je na zabavu zly a podobne veci ako ze do Dopleru chodia len primitivy niesu na mieste
ale zakaždým, keď si spomeniem na tú malú bodkovanú čupku, o dve hlavy nižšiu, o 20 kíl ťažšiu, o 5 promile nadrbanejšiu, jak mi skočila na nohu, dvíha sa mi tlak aj žalúdok
a 20 ročné sú iný druh sliepok, to sú také sliepky, akože na úrovni
bože, a čo som ja? kohút nechcem byť
» www.emma.sk/emma/prilohy/di...
btw obcas si pozrem Emmu ale moj nazor je ze je to casak pre zeny co zarabaju aspon 30000sk mesacne ked vidim tie saty a pod co tam ponukaju
ale keď si odmyslíš kvantá reklám, v každom čísle sú 3-4 dobré články napríklad henten sa mi fakt páčil
a ešte tento - to mi padla sánka niekde medzi kolená
» www.emma.sk/emma/clanky/las...
ale v podstate je to dosť zlé... teda s tými chlapmi, čo žijú v predstave, že je to to najlepšie, čo ich v živote postretlo... trochu ma to desí
A hladat baby na diskoteke- tak to ozaj neviem...zly napad
uplne suhlasim s Luc.kou