"mudre" reci, tych co tam nerobili prijimacky... ja som mala na viac fakult prihlasok, a na jednu som nespravila prijimacky a nezobrali ma, iba tam kde som spravila a to som mala dost bodov ... A prave dnes som stretla jednu znamu, a nezobrali ju, ze to ide skusit na rok...
Hej veľa ľudí vraví o EUBA aké je ľahké sa tam dostať. Ale zaujímavé je že to vravia hlavne tí, čo tam neštudujú ... Ale tak to býva, niekto niečo povie a už sa to traduje až do neviem kedy. Ja som maturantka a tiež chcem ísť na túto školu ale vôbec si nemyslím, že príjmačky budú ľahké. Hlavne matika pre mňa osobne bude tvrdým orieškom. Každopádne ak to skúsiš aj tento rok tak ti držím palce.
Ja som ich tam robil dva krát, dva krát som ich aj spravil. Nijako som sa na ne nepripravoval, proste som išiel a napísal som, čo som vedel. A mal som viac ako dva krát toľko bodov ako ty a áno, budem to tvrdiť, prijímačky sú tam ľahké. Sú to základné veci z matematiky a ekonómie, takže ak s tým máš problém, tak sa rýchlo hybaj učiť, nech to o rok zvládneš. Je hovadina aby ekonomickú študoval niekto, kto nevie základy matematiky.
euba je fakt lahka,spravi tam kazdy priemerne(aj podpriemerne)inteligentny clovek prijimacky.takze,moj nazor je taky,ze len hlupy nespravi prijimacky.
videla som tie testy,mam ich doma,a s kamoskou sme sa natom nasmiali a ten,kto hovori,že je tam tazke sa dostat,nech si ide vyskusat prijimacky na medicinu alebo prirodne,farmaceuticke,veterinarne vedy a pod.
Prijimacky na EUBA moze nespravit iba ignorant, ktory si nedal ani tu namahu pozriet si, co tam od neho vyzaduju. Ak sa tam niekto naozaj chce dostat, tak sa tam dostat jednoducho musi. Ak viem, ze som na strednej nemal matiku, tak mi je jasne, ze to musim nejak dobehnut. Na to, aby spravil prijimacky z jazyka na polovicu tiez netreba plynulu znalost a ekonomia je o tom, aspon dvakrat si precitat tu knizku... Ak to tam ides iba "vyskusat", to znamena bez akejkolvek pripravy, dojdes, napises, odides, tak ano, da sa tam aj nedostat...
prijmacky neboli tento rok tazke a tu hranicu sa dalo lahko splnit (pokial si sa do toho predtym aspon trosku pozrel) ja som robila prijmacky na 3 fakulty a v pohode som mala aj 2krat viac ako ty pises
chcem sa tam dostat, problem bol vo mne lebo strednu skolu som zanedbaval a az v 4 rcniku som zistil co chcem a uz bolo neskoro dobiehat, teraz chodim aj do jazykovky na nemcinu a od nveho roka sa zacinam ucit tu ekonomiu a matiku,matika to bude najtazsie:{ prosim boha aby som sa tam dostal tento rok.
Milujem tie reči o Eube... stavím sa že hentie pripečené reči majú ludia, ktorí študujú na ,,vysokej škole" v Ružomberku, v Trenčíne alebo v Nitre...neskutočne ma to vytáča
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
videla som tie testy,mam ich doma,a s kamoskou sme sa natom nasmiali a ten,kto hovori,že je tam tazke sa dostat,nech si ide vyskusat prijimacky na medicinu alebo prirodne,farmaceuticke,veterinarne vedy a pod.