začnem takto su nejaké baby čo ma ohuria som z nich hotový proste človek cití že sex nechce hned niekto sa mi lubí ale ja jej nie je to tak vždy ako to je možné či som moc vyberavý nedokážem byt s osobou ktorá mi nie je sympatická ak vy hej tak klobuk ..
Nepochopím, ako sa môže niekto tak zosmiešňovať. Len sa ponižuješ. Sorry no, ale taká je pravda. Tvoje predošle forum s tým citlivým žaludom, vtedy som si povedal, čo to za cvoka sem prišiel.
Ale, je rozdiel komunikácia na internete a dialóg medzi chlapom a ženou. Môže byť chalan najväčši idol pre ženu, ale keď vypotí nejakú somarinu, baba ho pošle kade ľahšie.
Neverím, že si na tom až tak biedne, ale držím palce.
Problém je že ty píšeš/hovoríš skôr ako sa zamyslíš nad tým čo píšeš/hovoríš. Skús si v prvom rade na veci odpovedať sám, až potom sa silou mocou skús radiť s inými a prejavovať sa silou mocou len aby si sa prejavoval.
tebe niečo vysvetliť to je ako malému chlapcovi. Minule si tu sám uznal, že vlastne ani nevieš čo chceš, keď nevieš čo chceš, nevieš kto si a na to zistiť čo chceš a kto si treba hlavne prestať kecať o tom čo chceš a kto si.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Sorry no
Hlavne si dávaj pozor, čo babe povieš. Lebo komunikácia je dôležitejšia.
Neverím, že si na tom až tak biedne, ale držím palce.