@pawlo presnejsie toto: Vážený užívateľ,
ospravedlňujeme sa za krátkodobú zmenu užívateľského prostredia, na ktoré ste už zvyknutý. Do Vašej schránky sa však môžete bezpečne prihlásiť. O niekoľko dní prejdeme znova na štandardný spôsob. Ďakujeme za pochopenie.
Váš Zoznam.sk a toto je uz asi 3. tyzden
"Momentálne môže byť služba pre niektorých užívateľov nedostupná. Na odstránení tohto problému intezívne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie."
Intenzívne na tom pracujú asi tak ako mal už mesiac nabehnúť "o niekoľko dní".
Zoznam je neskutočne jebnutý server, stále majú nejaký problém už asi tri roky. Najprv sa nedalo prihlásiť lebo do vyhadzovalo....potom sa síce dalo prihlásiť ale nedalo sa dostať do doručených správ...a teraz už dokonca nejde nič. Práve preto už mám schránky inde a všetko čo mi chodí na zoznam som si dala presmerovať inam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ospravedlňujeme sa za krátkodobú zmenu užívateľského prostredia, na ktoré ste už zvyknutý. Do Vašej schránky sa však môžete bezpečne prihlásiť. O niekoľko dní prejdeme znova na štandardný spôsob. Ďakujeme za pochopenie.
Váš Zoznam.sk a toto je uz asi 3. tyzden
Momentálne môže byť služba pre niektorých užívateľov nedostupná. Na odstránení tohto problému intezívne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.
Intenzívne na tom pracujú asi tak ako mal už mesiac nabehnúť "o niekoľko dní".
Zoznam je neskutočne jebnutý server, stále majú nejaký problém už asi tri roky. Najprv sa nedalo prihlásiť lebo do vyhadzovalo....potom sa síce dalo prihlásiť ale nedalo sa dostať do doručených správ...a teraz už dokonca nejde nič. Práve preto už mám schránky inde a všetko čo mi chodí na zoznam som si dala presmerovať inam...