zehlim si vlasy skoro kazdy den a ja som blond a z toho zehlenia sa mi spravili na vlasoch take pasiki akokeby peroxidovy melir ze ci ktosik newete ako tievlasy ozivit alebo sa zbavit aspon tych pasikov dkjvvp
mnoo ale ja mam prirodzene vlasy tťak brkate ze to je ani trvala ale taka moc nevydarena ale ono ked si tie vlasy dozehlim tak oni aj tak hroznče smrdia ale zehlickou to nie je bo ked si s tym zehli vlasy hocikto iny tak nic v poho a davam si zabali to mí poradila kadernicka ale nic moc
tak každý deň si vlasy určite nežehli! taká žehlička sa dokáže zohriať aj na 200 stupňov a pokiaľ máš nejakú lacnejšiu z blbým povrchom.... používaj prípravky na žehlenie vlasov krémy spreje tužidlá, fixujú vlasy a sú dlhšie rovné skus zájsť do nejakého kaderníctva je to síce predražené ale vyplatí sa ti to, ale určite si od toho daj prestávku aj mesiac aby si potom neľutovala
mnooo ja tie vlay neam znicene ale len tie pasiki newem z coho to je zehlicku mam turmalinovu to je najlôepsia aka je a vraj neni dobre si davat vela pripravkov na to ze to tiez nici vlasy ze vraj staci len par a kadernicka mala hlinikovu zehlicku ze ked som ostal odisla tak mi lietali vlasi tak to je co povedat
tak to by som k tej kadernicke prestal chodiť hliníková???? veď tie prvé boli hliníkove šmejdy
keramicke alebo teflonove ionizačné alebo teraz tie nové tuším rowenta má aj nejaký látkový povrch alebo čo tak od 1200 hore nooo s tými fixatérmi to netreba preháňať to je pravda
ale sak ja nechodim na ozarovanie tak mi nevpadaju ale ze keby tak mi toneni luto sak su implantaty je to lepsie ako original aspon u mna a vraj rychelsie rastu
no urcite by si si mala prestat zehlit vlasy...aspon na dva mesiace...pravdepodobne si si ich dost znicila a ked takto budes pokracovat tak budes ma na hlave paperie
vyskusaj si obcas namiesto zehlenia len prefenovat vlasy takych vlaznym vzduchom a torska ich s kefou ponatahovat...nebudes ich mat sice rovne, skor vlnite ale aspon to nebude kuceravy vybuch a vlasy si troska odpocinu od zehlenia...lebo aj ked sa ti zda ze okrem tych pasikov s nimi nic nemas tak si ich aj tak dost poskodzujes
omg!! si žehlíš každý deň vlasy TRI ROKY?? sa nečuduj potom.. to aj keby si mala tú najkvalitnejšiu žehličku a neviemaké zábaly, tak ti to tie vlasy zničí.
ešte povedz že máš farbené vlasy, tak ti poradím čím skorej sa poobzerať po parochniach
tiez si myslim ze neni nutne si ich zehlim kazdy den..ja si zehlim kazdy treti a staci to..skus to obmedzit a pouzivat aj neake balzamy na vyrovnanie..potom nemusis tolko zehlit..alebo zniz teplotu..lebo vazne prides o vlasy
ja si zehlim vlasy tiez uz vyse pol roka kazdý den a zatial sa nemozem na nic stazovat.po umyti vlasov si dam balzam chvilu pockam dam si na to sprej na osetrenie vlasov a zacnem zehlit.nemam ziadny problem ani s lamavostou a ani so stiepenim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Nie je zdrave si ich zehlit tak casto...
masky a iné regeneračné prípravky
keramicke alebo teflonove ionizačné alebo teraz tie nové tuším rowenta má aj nejaký látkový povrch alebo čo tak od 1200 hore nooo s tými fixatérmi to netreba preháňať to je pravda
ešte povedz že máš farbené vlasy, tak ti poradím čím skorej sa poobzerať po parochniach