rada by som ti pomohla, ale ja si vlasy nežehlím, nakoľko ich mám nenormálne rovné (úplne ako po vyžehlení...) ja by som zase rada vedela, aký prípravok použiť, aby vlasy ostali čo najdlhšie vlnité (nakoľko idem na svadbu...)
Ja som s tým prestala, strašne mi začali vypadávať, veď konieckoncov, dnes skoro všetky baby nosia len rovné vlasy, tak schválne nosím vlnité, práve mám nátačky Ale tak používala som taký sprej čo sa používa pred fúkaním aj žehlením, spýtaj sa v drogérii Inak si kúp žehličku, na ktorej sa dá nastaviť na koľko stupňov celzia sa budeš žehliť, nebudú sa Ti tak pri nízkej teplote ničiť
Ja nepoužívam žiadny prostriedok. :/ Ale musím si ich žehliť stále, lebo keď si ich nevyžehlím, je to strašné. :/ Tiež čakám kedy dorastú, aby som ich už nemusela žehliť.
Ked si zehlis vlasy, poskodeniu sa nevyhnes ziadny pripravok nato nepomaha...ale aj tak si na vlasy trepem vsetko, takze podla mna si skus objednat u svojej kadernicky, predsa to su profesionalne pripravky a urcite pomozu omnoho viac ako nejake z drogerie
osobne si vlasy nežehlím, ale keď ich chcem mať niekedy rovné, tak sa zmyjem a vlasy vysuším tak, že si ich zároveň aj češem..........ale to len v najnutnejších prípadoch viac sa mi na sebe vidia vlnité
neviem prečo si teraz všetky baby chcú silou mocou žehliť vlasy... asi ti nemá cenu hovoriť že prirodzené sú najkrajšie.... máš pravdu asi budú vyzerať lepšie keď si ich vyžehlíš... ale asi kolko? možno 3 mesiace? a potom budú zničené a riedke. tak si skús zvážiť či ti to za to stojí
baby na žehlenie vlasov odporúčam toto » www.google.sk/search?q=gliss+... je to fakt super a používaju ho aj baby zo školy a sú nanho len samé chváli + krásne voňia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
osobne si zehlim na najnizsej teplote a pouzivam aj ten pripravok ,takze sa mi tak vlasy nenicia ..
len cakam dokym mi dorastu potom si zehlit uz nebudem...
Ale kamarátka si dávala nejaký sprej, či čo to bolo. Ale neviem, ako sa to volalo, ani nič..
reload
protector
forming lotion
A dávno som mala od kaderníčky Matrix sprej, stál cca 20e ale je to dobré
» rossmann.sk/ktore-stylingov...
mne to pomohlo