K niektorému jedlu sa hodia zemiaky, k inému zas ryža. Zjem všetko, ale vo všeobecnosti moc napríklad varené zemiaky rád nemám, keď tak opekané alebo hranolky, ale ryža je super
ja som kedysi milovala cestoviny. ale na intraku som sa ich prejedla a jem ich iba v stave nudze ...... a zemiaky su super. napr. zemiakove placky, zemiakova kasa, pecene zemiaky v pahrebe (na opekacke), pecene v rure s bryndzovou natierkou a vela inych sposobov. no mna.
Keď zemiaky, tak jedine zemiakový šalát. Keď ryžu, tak jedine zeleninové rizoto. A keď cestoviny, tak jedine cestoviny s tuniakom alebo so syrovou omáčkou a zeleninkou.
ja som zrovna taky tip ze jem tieto tri veci najviac a nemam rada zeleniu ani ovocie a maso nemam v laske cize tazko sa vybiera ale tie cestoviny asi najviac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
40 % zemiaky
38% ryza
22% cestoviny
Keď zemiaky, tak jedine zemiakový šalát. Keď ryžu, tak jedine zeleninové rizoto. A keď cestoviny, tak jedine cestoviny s tuniakom alebo so syrovou omáčkou a zeleninkou.