Ahojte podala som si prihlášku na vojenskú akadémiu... prosím vás o nejaké rady, majú sa ženy v armáde dobre? Oplatí sa to este dnes? Nebojte sa nie som žiadna knedľa, fyzických testov sa nebojím ani učenia, prosím seriózne
No tak to ti gratulujem stávaš sa bábkou ktorá musí poslúchať príkazy. Budú ti veliť všelijaký ľudia, s rôznymi hodnosťami, napríklad Danko.
Ak by prišla vojna si automaticky terč a to v dnešnej dobe môžeš bojovať proti bojovým dronom prípadne jadrovkám
Ale na to si sa nepýtala takže nič ignoruj ma.
@hela18 Nepočúvaj toho divného pána, niekedy budeš ty dávať rozkazy a s pohlavím si nemyslím že tam je nejaká diskriminácia, možno sa ti chlapci najprv posmejú a potom ťa priberú do party, nie, isto tam nie je nejaká veľká diskriminácia.
@kierkegaard Vieš čo je najväčší primitivizmus? Ak sa s niekým pohádaš, a v inom fóre s úplne inou témou ho stretneš, a začneš naňho útočiť len preto lebo je to daná dotyčná osoba, bez nejakého uvažovania o tom čo napísala.
Neviem či myslíš na rodinu, ale predstav si, že budeš pôsobiť tam, kde ťa dajú, kdekoľvek na Slovensku a ak to bude daleko od domova, tak budeš domov k manželovi a deťom chodiť len na víkendy. Pre mňa to teda nie je príjemná predstava. A ani podmienky pre vojakov nie sú dobré, pretože rezort nemá peniaze na to, aby službu akokoľvek finančne alebo inak skvalitnil. No čo sa týka pohlavia, budeš viac medzi mužmi, na to sa priprav, ale inak to problém nebude a ani nebudeš mať ako žena žiadne výnimky, pokiaľ neotehotnieš.
@lui74 ono dnes to nie je jednoduché nikde bohužiaľ.. ale príde mi to ako najlepšie voľba momentálne pre mna.. možem využiť strávené roky v posilke... prvotný plán bola technická v BA ale potom, čo viem ako to tam chodí nemám záujem
Ako stabilne zamestnanie, je to fajn, budeš mať všelijaké doživotne dôchodky, príplatky... postarajú sa o teba, ale ak bude vojna daj detom pusu navždy...
Skús napísať tomuto pánovi, ten vďaka svojmu nevídanému talentu preskočil hneď niekoľko vojenských hodností, vyzná sa v tejto brandži. andrej_danko@nrsr.sk
nechápem načo jej tu píšete o tom ako pôjde do vojny a tak.
myslím, že každému človeku je jasné, čo sa deje v prípade vojny s vojakmi. takže ak niekto chce byť vojakom tak asi o tom vie.
@vsakpredsajaa Ale ja som sa s tebou nepohádal a ani na teba tu na neútočil Ty si malicherný ako princezná na hrášku alebo ako kapitán Danko (toto bol už útok) ale v predchádzajúcom príspevku som ťa označil som za celkom divného pána to je podľa mňa rozkošný titul. Ale ak to berieš ako urážku tak odpusť a odpusť mi aj toho kapitána Danka, musím sa polepšiť a správať lepšie.
pozn. Dať si záväzok prestať útočiť a viac sa usmievať. koniec poznámky.
@sveter Keby niekto išiel vyskočiť z okna a ty by si ho mal odhovoriť pretože je to zlé, tak čo by si povedal? Podľa mňa niečo na štýl " A čo tvoja rodina? Je tu veľa ľudí ktorí ťa majú radi a ublíži im to".
Dotyční vie čo sa stane ak skočí, ale ty sa ho snažíš prinútiť aby si uvedomil aké je to vlastne dôležité, že to je naozaj a neskôr to môže ľutovať.
Aj v tomto prípade dotyčná vie že pôjde do vojny, ale pravdepodobne si to dostatočne neuvedomuje.
Každopádne je to jej rozhodnutie a nejakí dobrovoľníci aj tak musia byť takže nech si ide kam chce no robí blbosť.
jasné že áno, je to super, ten režim je tam síce tvrdší, ale dá sa zvládnuť aj na škole aj po nej
a navyše, nechápem tých ludí, čo ti tu píšu veci, že sa rozlúč s rodinou a kecy o vojne, šak ked chce byť vojak, tak asi zvážila, čo to obnáša nie? je to jej život a vy ju tu podaktorí skoro odhovárate od toho, pričom sa vás na to ani nepýtala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ak by prišla vojna si automaticky terč a to v dnešnej dobe môžeš bojovať proti bojovým dronom prípadne jadrovkám
Ale na to si sa nepýtala takže nič ignoruj ma.
myslím, že každému človeku je jasné, čo sa deje v prípade vojny s vojakmi. takže ak niekto chce byť vojakom tak asi o tom vie.
ach, birdz.
pozn. Dať si záväzok prestať útočiť a viac sa usmievať. koniec poznámky.
Dotyční vie čo sa stane ak skočí, ale ty sa ho snažíš prinútiť aby si uvedomil aké je to vlastne dôležité, že to je naozaj a neskôr to môže ľutovať.
Aj v tomto prípade dotyčná vie že pôjde do vojny, ale pravdepodobne si to dostatočne neuvedomuje.
Každopádne je to jej rozhodnutie a nejakí dobrovoľníci aj tak musia byť takže nech si ide kam chce no robí blbosť.
a navyše, nechápem tých ludí, čo ti tu píšu veci, že sa rozlúč s rodinou a kecy o vojne, šak ked chce byť vojak, tak asi zvážila, čo to obnáša nie? je to jej život a vy ju tu podaktorí skoro odhovárate od toho, pričom sa vás na to ani nepýtala