Dneska som sa dozvedela neprijemnu novinu.Stahujeme sa do žiliny.Definitivne, kedze sme sa dostali k jednej nehnutelnosti a vzhladom k otcovej praci to bude vyhodne...davam tomu tristvrte roka. Rozpravala som sa o tom so svojim drahym a dozvedela som sa z
nechcem nič zlé veštiť..ale čo keď to beriem tak.. že on už s tebou nechce byť a keď tak budete teraz vzdialený nemusí ti vôbec povedať skutočný dôvod rozchodu namiesto toho použije lepšiu frázu .. "je koniec, veď aj tak sa skoro vôbec nevidíme.."..ale dúfam že je to len môj výplod fantázie.. a dúfam že to tak neskončí..
nac chodis s clovekom, ktory je chladny a nema city? nie si trochu divna? either way.. tak si najdi ineho zo ziliny, ked on ma v pici, mozes mat aj ty.. aj ked ty asi nie si ten typ, ur weird.. damn weird.
no poznam to ake to je, ked clovek potrebuje s tym druhym byt kazdy den a je brutal ak by ste sa tak dlho nemali vidiet... neskusala si s nim debatovat, ci by sa nedalo aby studoval niekde blizsie k tebe... ak mu na vas zalezi myslim, ze by mal trochu bojovat...
mno
bud je chladny , lebo uz k tebe neciti to co predtym
alebo
sa nechce pred tebou zrutit a tym ti sposobyt vacsi zial
alebo
si to teraz este neuvedomuje ...
nemusi to byt vzdy tak... ak mal tvoj frajer nejaky vazny vztah uz skor, v ktorom sa velmi sklamal, tak sa moze stat, ze ostatne vztahy potom berie s nadhladom az chladne...
ak som sa nahodou trafila, tak to mas tazke dievca
to az teraz zistujes ze tvoj chalan je chladny? ked ja neviem,nepoznam ho,aky je v skutocnosti.kazdopadne ak ostanete spolu,bude to tazke ale bude to znamenat ze sa moc lubite
Coja viem , urcite ma city , len asi tolko neporemysla nad buducnostou a nezatazuje sa tolko zivotom ... nestresuj tolko dievca , skus sa ukludnit a az cas ukaze ako to je vsetko ...
onoo,neni to az tak vela,Zilina-Kosice.ja,byvam asi hodinu od Kosic...a,moj,skvely kamarat zase v Čadci(za Zilinou)a,moznoze,spolu aj neco zacneme..ale,too je nadlho..hentoo....a,preto ked sa lubite,tak by to problem,moc byt nemal..ale,ak niee..tak,tam bude ten problem,teda ak on teba.ako tu pisu,niekt..ze rozchod..sa,snim uprimne pozhovaraj... drziim,palce..bude,to ook..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
bud je chladny , lebo uz k tebe neciti to co predtym
alebo
sa nechce pred tebou zrutit a tym ti sposobyt vacsi zial
alebo
si to teraz este neuvedomuje ...
ak som sa nahodou trafila, tak to mas tazke dievca
no mozno proste si to cele neuvedomuje, niekedy to chlapom dlhsie dochadza
alebo ako niekto pisal, nechce dat zial najavo pred tebou, aby ti nebolo este horsie
alebo, ten najhorsi pripad, mozno to berie ako dovod na buduci rozchod
rozpravala si sa s nim? preco to tak berie?
kazdopadne tomu vztahu nedavam dlhu zivotnost, ved co cakas na dialku?
alebo proste to berie tak, ze zmena je zivot..
pokial to nieje 500km a iny stat.. no problem..