Ženské sebavedomie je postavené na ich vzhľade. Súhlasíte?
Niekde som čítala takúto vetu a po zamyslení si myslím, že je to pravda. Avšak ešte by som doplnila, že podľa mňa sa hlavne hodnotí vzhľad v období puberty. Veď koľko poznám krásnych dospelých žien a nemajú sebavedomie len preto, že sa im niekto smial v t
mozno prave sebavedomie zvysuje na samotnej atraktivite a sympatickosti ludi...ved pekneho utiahnuteho pesimistu si nikto nevsimne a malokto takych ludi vyhladava v spolocnosti...
ženy si zvyšujú sebavedomie rôznymi spôsobmi- či už tým čo dokázali, čo majú v hlave, čomu sa venujú, na koho nakydajú, no zatiaľ čo sú tieto aspekty individuálne, výzor zvyšuje sebavedomie každej.
Nie. Nie som pekná, ale sebavedomie mám v pohode - získala som ho hlavne tým, čo mám v hlave. Pochvala vedomostí mi dokáže zlepšiť náladu oveľa viac ako pochvala vzhľadu.
moje áno a večer mám oveľa viac sebavedomia ako cez deň, teda... keď na mňa nič nesvieti, len vtedy som maximálne v pohode ... to, prečo je to tak, je už jedno, ale keby som bola ako normálne dievčatá, tak mám určite oveľa viac sebavedomia ....teraz nemám takmer žiadne
úplne nie... napr. teraz si musím stnaoviť rozvrh čo budem robiť denne na sebarealizaciu lebo práca mi padla preto, lebo budem strážiť sestru cez leto... a aj napriek tomu že som (aspoňas tak cítim) krajšia ako teraz ešte nebola, tak by soms a nečudovala keby mi rapidne kleslo sebavedomie cez toto leto...z tej neptorebnosti, zbtočnosti, premarneneho času...
Niekto má na vzhľade a niekto na postavení stavané sebavedomie. Chceš mi povedať že taká Banášova alebo Mojsejka ma sebavedomie na vzhľade postavené :/
Rozhodne to tak nie je, každé dievča si sebavedomie stavia na inej veci. A nemusí to byť vôbec vzhľad. Stačí kladná reakcia okolia a sebavedomie rýchlo rastie
nie je to postavene na vzhlade, ale na tom, kolko chlapcov po nich ide...co sa odvija od fyzickej krasy, ale nemusi to byt nutne len o tom, napr. skareda slapka ma za sebou kopu chlapov, ktori idu za nou len preto, ze im lahko da, a tej potom riadne stupne sebavedomie
Mne sa v 13 síce smiali za výzor, ale... Niektorým škaredším sa podľa mňa nesmiali. Alebo smiali a si z toho nič nerobili. Takže ja si myslím, že ten výzor tu až tak rolu nehrá. Ale čiastočne asi áno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
poznám veľa pekných báb so sebavedomím na nule a veľa hm...menej pekných, ktoré by ho mohli rozdávať a stále by im veľa zvyšovalo.
Takže, opäť moja obľúbená veta, JE TO RELATÍVNE.
napr. ja
Nemôžem o sebe vyhlásiť, že som pekná, keď si to nemyslím a samotná peknota nemá žiadne meradlá.
..je všetkým na smiech,ale tak jej to očividne zvyšuje sebavedomie (ak to vôbec ešte viac ide )
a nemyslim si, ze sebavedomie dviha atraktivitu, pokial je neprimerane velke a neopodstatnene, tak naopak odpudzuje
A hlavne si musíš myslieť, že vyzeráš dobre - a už len to je podmienené sebavedomím.
...teda podľa môjho názoru, vychádzajúceho z vlastnej skúsenosti
mne zvyšuje sebavedomie pocit dobre odvedenej práce, pochvala za niečo, s čím som spokojná aj ja, a pod.
muzi sa zvacsa vidia krajsi, nez su.
@purpledrug666 este raz si taky koment od teba precitam a dojdem ti odrezat hlavku