Ahojte, no čo baby, ktoré sú Vaše obľúbené ženské seriály? a prosím Vás, na prime zvykli dávať 2 ženské seriály večer... zúfalé manželky, neviete ktorý ešte?
tak skoro vsetky co tu boli spomenute... plus napriklad Secret Diary of Call Girl a teraz najnovsie The New girl (to fakt odporucam je to vtipne a pobavi ma to vzdy )
tie co boli vyssie napisane Gilmorky, Zufale manzelky a Sex v mestse som pozeravala ... Gilmorky mam dokukane cele, zufale hladam na nete po anglicky a sex v meste hladam tiez ...
toto tiež nie sú ženské, ale ... dva z queensu, priatelov písať ani nemusím, to je klasika... a zvykla som pozerávať aj trapasy mojej sestry, rodinná vojna, 8 jednoduchých pravidiel a bláznivý jimov život
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ženy z rodu gilmorovcov som videla pár dielov, nebolo to zlé, ale nejako extra ma to nezaujalo...
oc california je super...
nie ja som kedysi kukávala tiež telenovely... divoký anjel, kachora, zamilovaná v berlíne... a asi aj esmeraldu
a teraz keď kukám nejaký seriál, tiež si nenechám újsť ani jednu časť... napr panelák, himym, teóriu veľkého tresku a kopu ďalších
ako ti tu už niekto odpovedal, ani moc nie... ale keď niekto s niekým v tom seriály dlho chodí, tak je dobré vedie čo sa medzi nimi stalo ...