ja som videla, a ked mam pravdu povedat...hruuuza, nejde o to, ze zeny hraju, ale o to, ze sa na to fakt zle pozeralo, ziadna dynamika,pomalsie reflexy, predsa len chlapi su ostrejsi a lepsi v hokeji, uz sa neviem dockat majstrovstiev, hura, v rusku budu, to bude prospesne pre nas, rusi nam budu fandit, ked sami nepostupia, to som si ista, aj suomi nas miluje, ak samozrejme ich druzstvo padne DDDD
ale dufam že atlanta vypadne,nič proti marianovi ale ja ho chcem vidiet v repre nie v play off
žensky hokej som nevidel..celkovo mužský šport je podla mňa lepší,pokial nie je niekto uchylak (na birdzi sa ich tu hemží,tak neviem)
možno tenis sa vyrovna tomu mužskému ale inak neviem..futbal,basketbal jednoznačne vitazia chlapi.. ide o to nasadenie,suboje,tvrdost a ked to chyba,ubera to krase daneho športu..
ked som hraval futbal tak po nas mali treningy ženy..a jedine čo dokazali bolo nam rozbit kvalitne ihrisko..
no ta potom dobre vravim, ta co, a nehovorim to preto, ze chcem vas chvalit, je to fakt, co sa tyka hokeja, ine sporty ma nezaujimaju, ale som si ista, ze i v takom volejbale, baskete mozu zenske prevysit vas lavou zadnou...
i ja chcem hossu, ale prajem mu aj play off, skodaaaa...
no tak náhodou..slovenský ženský hokej je na slabej úrovni..preto sa nemôžeme čudovať, prečo to je také aké je..napr.. v rusku hokejistky zarábajú hokejom 90 litov..je to tak také ako mužský hokej na Slovensku...keď bola tento rok liga majstrov v rumunsku..kde boli víťazky slovenskej ligy-martinčanky..prehrali z ruskami 23:0..inak doma vyhrávajú skoro každý zápas tak okolo 11:0..
no zensky hokej je zabavny lebo to ovela viac prezivaju... da sa na tom zasmiat....nic v zlom ... ale napriklad Slovan vyhral europsku ligu.. aspon sa mi zda
ach jáj!! ... ja hrajem hokej ... a je to ten najlepší šport .. možno vás to tak neberie ani nič .. a nehovorím že to nie je pomalé .. ale je to aj zato že tento šport je na slovensku absolútne zabudnutý ... niekde ženám za to platia a tu sa to robí iba ako koníček .. ale keď každý na vlastný názor a každý má rád iný šport .. ta asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale dufam že atlanta vypadne,nič proti marianovi ale ja ho chcem vidiet v repre nie v play off
žensky hokej som nevidel..celkovo mužský šport je podla mňa lepší,pokial nie je niekto uchylak (na birdzi sa ich tu hemží,tak neviem)
možno tenis sa vyrovna tomu mužskému ale inak neviem..futbal,basketbal jednoznačne vitazia chlapi.. ide o to nasadenie,suboje,tvrdost a ked to chyba,ubera to krase daneho športu..
ked som hraval futbal tak po nas mali treningy ženy..a jedine čo dokazali bolo nam rozbit kvalitne ihrisko..
i ja chcem hossu, ale prajem mu aj play off, skodaaaa...