Asi nikdy nepochopím náš ženský mozog, prečo sme niektoré také paranoidné..... obzvlášť som chcela obkecať moju niekdajšiu situáciu....mám priatela, ktorého ľúbim, perfektný chalan ktorému možno 100% dôverovať. Stala sa taka situácia, že mi povedal že ide
to poznám a ako dobre, raz sa mi stalo to isté a ja som z nejakého dôvodu bola v tom že sa musel stretnúť s niektorým z mojich bývalých a ten mu na mňa povedal niečo zlé a teraz už so mnou nikdy neprehovorí - to už nie je ani vrámci normy asi
nechapem preco by sa nemohol opit konecne, ked si este smskujete, ked je aj typek v krcme, tak to uz napriklad ja, by som ten telefon rovno rozjebal alebo stratil ako obycajne, sak to uz kde sme ?
ale inac ano, je to chore, ked sa typek boji a musi vypinat fon aby sa mohol opit pred tebou.
@zenatvojhosrdca no, človek pokiaľ nie je alkoholik, alebo ja, tak väčšinou sám nechce piť... a také kecy, že "on ma opil", tak to je akurát pre malé deti
@15 no ved sama pises, aky je 100%-ny a vsetko...tak dako potlac ten strach okrem toho, keby napr. isiel na pivo a ozval sa ti az na druhy den, tak na tom nic predsa nie je... co zlé by to mohlo znamenať? (to nie je recnicka otazka, normalne sa pytam, ze co by bolo zle na tom, keby ta nekontaktoval povedzme od vecera jedneho dna do poobedia druheho dna bez toho, aby mal nejake prekazky v tom)
@zenatvojhosrdca nemaj strach z klamania, pretoze ho budes len sledovat, nerobit nic ine, len mu vkuse vypisovat kde je, co je, s kym je a co robia, a on ti az vtedy zacne klamat
@interrupcio ja mam silno rozumne reci, ale prax je uplne ina
@pubertslatinocelny no nie že nekontaktoval by sa, ale povedal že príde na net ešte večer a zrazu chlapa skoro cely deň nie je ,,,,a proste bala som sa o neho či sa mu niečo nestalo, ked slubil že príde na net a teraz nič ani net ani mobil ....no zisti či žije aspon
@interrupcio no nie nepovedal len on mi z vlastnej vole píše sam od seba kde ide ...teší ma to ale nežiadam to od neho ,,, čiže slobodu ma dostatočnu .... ale idde o to že povedal večer že príde a cely den ho nebol kedže až na druhy den poobede sa ozval ..... ale pointa je jasná,,, proste sa hanbím za svoj blbý systém zmyšľania
@zenatvojhosrdca jaj no, tak to hej. ale tam hore si pisala, ze si vyvodila divne zavery. keby si sa len bala, ci sa mu nieco nestalo (a ten strach by nebol nejaky ohromne velky, ale taky primerany), tak podla mna nemas ziadny problem a bolo by to normalne spravanie.
@pubertslatinocelny no ale vyhodila som divne závery o to ide proste že veci uplne inač prebiehali a my ženy to občas tak skomplikujeme že sa trapime uplne zbytočne ...bala som ssa o neho ale i tak som si myslela že si schvalne vypol mobil, žúroval a tak
v kazdom pripade ako pozitivne vnimam to, ze si uvedomujes, ze je to nedostatok tvoj skus si mozno daku knihu o prekonavani ziarlivosti a nedovery precitat, hadam daco take je
@pubertslatinocelny ale je to fest zaujímave čo to dokáže ty kokos ,,, človek si tie zavery tak vezme k sebe občas že ma potom až depku proste čudovali by ste sa ale my ženy to mame fesť ťažké ... nechceli by ste takyto rozum ver mi.....
Keď sa párkrát stala moja paranoja skutočnosťou, tak už vždy ma napadne také to : A čo keď hento, a čo keď tamto ..
Inak nechápem ťa. On ide von s kamošmi a celý čas si smskuje s tebou ? Ako nechcem byť zlá, ale tí kamoši si o ňom museli myslieť No boože, tak ti neodpísal, on má právo sa aj zabaviť s kamošmi. Neber to tragicky, možno sa aj opil a bolo to tak, ako si myslíš, lenže to sa asi aj tak nedozvieš
podla mna sa skus zamysliet nad tym preco to tak je. bojis sa klamania si spominala, je to iste tak? alebo sa bojis, ze ho stratits? aj ziarlivost je len o tom,ze sa bojime,zeby nas opustili pre niekoho lepsieho, pretoze my zeny sme take prepnute, ze si neverime,zeby nas niekto mohol lubit a mysliet si o nas ,ze sme pre neho ako stvorene. ale podla mna, ked je s tebou a ma ta rad a ked si s tebou esemeskuje pocas toho ako je s kamosmi na pive! nie je to dostatocny dokaz,ze cely cas kym je vonku myslel len na teba ? a ak sa aj opil...no co uz.. ale podla mna ked poznas okolnosti ako pocasie, ktore brani v kontakte, upokoj sa a proste rob nejaku inu cinnost, preco by sa ti mal zakazdym ohlášať, ked pride domov..vies asi to chce kus slobody do vztahu co ide ruka v ruke s doverou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale inac ano, je to chore, ked sa typek boji a musi vypinat fon aby sa mohol opit pred tebou.
K teme, ale hej ,sak aj mne sa to stava No prečo, lebo proste lob, mohlo to byť aj kratšie
trosku volnosti mu nechaj, nech si raz za cas robi co len chce, nemusi mysliet len na teba, a neustale ti pisat
a pravdu mas, dam si pozor
@flemi žiarlivosť no praveže skôr asi strach z klamania
@n0win0u .... ja som mu nepísala prva ...chcela som mu nechať volno nech sa zabaví s kamošmi,,,, on mi začal písať sam od seba
@15 no ved sama pises, aky je 100%-ny a vsetko...tak dako potlac ten strach okrem toho, keby napr. isiel na pivo a ozval sa ti az na druhy den, tak na tom nic predsa nie je... co zlé by to mohlo znamenať? (to nie je recnicka otazka, normalne sa pytam, ze co by bolo zle na tom, keby ta nekontaktoval povedzme od vecera jedneho dna do poobedia druheho dna bez toho, aby mal nejake prekazky v tom)
@interrupcio ja mam silno rozumne reci, ale prax je uplne ina
"finito"
@zenatvojhosrdca myslíš, že by priemerný chalan povedal svojej frajerke: "Vieš čo, idem sa dnes ožrať"?
v kazdom pripade ako pozitivne vnimam to, ze si uvedomujes, ze je to nedostatok tvoj skus si mozno daku knihu o prekonavani ziarlivosti a nedovery precitat, hadam daco take je
Inak nechápem ťa. On ide von s kamošmi a celý čas si smskuje s tebou ? Ako nechcem byť zlá, ale tí kamoši si o ňom museli myslieť No boože, tak ti neodpísal, on má právo sa aj zabaviť s kamošmi. Neber to tragicky, možno sa aj opil a bolo to tak, ako si myslíš, lenže to sa asi aj tak nedozvieš
@piter09 som myslela ze sme sa rozisli a som sa tesila ze pokoj budem mat...ale neee po mesiaci sa uz musel ...