Zaujimalo by ma, kedze sme sa vcera s kamaratom rozpravali, ze zeny chodia do fitka len na beziace pasy a pod. a napr do ciniek a inych strojoch sa vobec neopru... Ako ste na tom vy ?
O tomto som sa v sobotu bavila so sesternicou, ze ona miluje fitka a hlavne ženské lebo pri činkách je vzdy sama a na kardio strojoch sa ženy idu pobiť takze ano je to pravda
Myslim si ze je to dane tym, ze väčšina žien chce chudnúť a myslia si, ze ked dvihnú cinku tak budu hned nabuchané jak nejaky kulturista...
Za mna, snažím sa aj kardio aj činky ale asi aj tak prevláda kardio
Ale tie co si prídu len na par minút zabehať nechapem, by som radsej vybehla do lesa
ja na tom nevidim nic zvlastne nech si kazdy cvici na com chce
ja sice do fitka nechodim,ked tak iba skocim k nam na intrak a to tiez iba bicykel,cinky a este jeden stroj,co neviem jak sa vola + ostatne cviky uz iba na zinenke
alebo ptm k svagrovi,co ma v pinvici stroje,ale tam toho uz vyuzivam viac,lebo ma paradoxne toho viac jak na nasom intraku
.D ako ja sa nečudujem že ženské fo fitkách väčšinou cardio a beh a činkáma výáham sa vyhýbajú... šak keď vidia na nete náhodou fotku lifterky s nebodaj silnejšími stehnami tak sa tam všetci zgrcať idú
a samozrejme nezabudnime na perly ako *mužatka* a tak .)
a ja do fitka nechodím, neviemr adšej budem dávať peniaze za učenie sa nejakemu umeniu bojovému alebo čosi obdobné a zabehať preferujem do rpírody .)
Pocas vyuky som chodila na posilnovanie a pouzivala som aj cinky aj ine stroje pokial som vedela ako sa pouzivaju lebo som tam nikoho nepoznala a ja sa hanbim
vôbec, ja sa teším z každeho kg ktoré si priložím
ale je pravda, že aj k nám chodí veľa dievčat ktoré idu na polhodinu na bicykel, potom na pas a potom domov.. a boja sa chytiť činku do ruky, lebo nechcú byť "veľké"
ja preferujem činky,nakoľko nepotrebujem schudnúť,takže kardio si dávam iba na dákych 20 minut páčia sa mi na žene také jemnejšie svaly,takže cvičím s ťažšími váhami trošku na objem
drzim sa strojov ktore chapem ako funguju a na co su
a chcela by som viac takto silovo len nemam ziadnu techniku a ziadne peniaze na platenie trenera tak to radsej odkladam do neurcita v zaujme zachovania zdravia a bezpecnosti mna a ludi okolo mna
ale ked si toto dako poriesim idem pestovat svaly lebo svaly su super a chcem svaly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Myslim si ze je to dane tym, ze väčšina žien chce chudnúť a myslia si, ze ked dvihnú cinku tak budu hned nabuchané jak nejaky kulturista...
Za mna, snažím sa aj kardio aj činky ale asi aj tak prevláda kardio
Ale tie co si prídu len na par minút zabehať nechapem, by som radsej vybehla do lesa
ja sice do fitka nechodim,ked tak iba skocim k nam na intrak a to tiez iba bicykel,cinky a este jeden stroj,co neviem jak sa vola + ostatne cviky uz iba na zinenke
alebo ptm k svagrovi,co ma v pinvici stroje,ale tam toho uz vyuzivam viac,lebo ma paradoxne toho viac jak na nasom intraku
a samozrejme nezabudnime na perly ako *mužatka* a tak .)
a ja do fitka nechodím, neviemr adšej budem dávať peniaze za učenie sa nejakemu umeniu bojovému alebo čosi obdobné a zabehať preferujem do rpírody .)
ale je pravda, že aj k nám chodí veľa dievčat ktoré idu na polhodinu na bicykel, potom na pas a potom domov.. a boja sa chytiť činku do ruky, lebo nechcú byť "veľké"
a chcela by som viac takto silovo len nemam ziadnu techniku a ziadne peniaze na platenie trenera tak to radsej odkladam do neurcita v zaujme zachovania zdravia a bezpecnosti mna a ludi okolo mna
ale ked si toto dako poriesim idem pestovat svaly lebo svaly su super a chcem svaly