no stalo sa mi to, len ta prva cast tvojej otazky, to ze by sa do mna buchla to ee.
a zobrala som to v pohode, moj vztah a to, ze to je kamoska, sa nijak nezmenil.
keby mi povedala, ze ku mne prechovava nejake pocity, tak by som jej skusila vysvetlit, ze z mojej strany je to kamaratske a asi by som sa jej mozno aj vyhybala trosku
ešte aj u mna prišiel na mesiac a pol na návštevu. a odišiel len preto, lebo už musel. v budúcnosti možno spolu budeme bývať aj dlhšie, lebo si velmi dobre rozumieme. len ked si najdem partnerku, tak asi také spolubývanie bude musieť skončiť.
ak by som v tej dobe bola nezadaná, tak by som to riešila rovnako ako v prípade muža, ktorého by som za partnera nechcela, nejak by som jej vysvetlila, že som ma to k nej neťahá a necítim tam tú náklonnosť ktorá je pre tieto veci porebná...ale, ja nemám veľa kamarátok ktoré by sa do mňa mohli buchnúť a v medziľudských vzťahoch sa absolúťne nevyznám
Z pohľadu heterosexuálky budem trocha vyčnievať, ale od filmu Život Adele na to mám iný pohľad...
Záležalo by od toho, či by bola normálna lezba, nie tie zafektované mužatky, ale keďže by už bola mojou kamarátkou, tak by to na chvíľu vyzeralo romanticky.
Ďalej neviem, musela by som dlllho premýšľať a ako sa poznám, nešla by som do toho a bolo bu mi hrozne ľúto že to tak skončilo.
Ak by bola pekná a dobrá, buchla by som sa tiež!
Ale akože ja by som to neriešila...stále je to len človek a za to, že ku mne prechováva silnejšie city ako ja k nej neznamená, že sa jej začnem vyhýbať. Časom to toho človeka prejde a začne si hľadať niekoho iného.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a zobrala som to v pohode, moj vztah a to, ze to je kamoska, sa nijak nezmenil.
keby mi povedala, ze ku mne prechovava nejake pocity, tak by som jej skusila vysvetlit, ze z mojej strany je to kamaratske a asi by som sa jej mozno aj vyhybala trosku
A sme v pohode
Záležalo by od toho, či by bola normálna lezba, nie tie zafektované mužatky, ale keďže by už bola mojou kamarátkou, tak by to na chvíľu vyzeralo romanticky.
Ďalej neviem, musela by som dlllho premýšľať a ako sa poznám, nešla by som do toho a bolo bu mi hrozne ľúto že to tak skončilo.
jedine, že by to urobila @mobscene69 :-S
ale o tej viem, že je BI a že sa jej páčkam :-S lenže je mmntálne zadaná a ja tiež...
Ale akože ja by som to neriešila...stále je to len človek a za to, že ku mne prechováva silnejšie city ako ja k nej neznamená, že sa jej začnem vyhýbať. Časom to toho človeka prejde a začne si hľadať niekoho iného.