Prečo sa niektoré psychicky slabšie a hlúpejšie ženy vykresľujú ako lepšie, dokonalejšie bytosti aby zapôsobili na mužov, ale pri tom sú úplne priehľadné? A prečo sa práve dokonalejšie a psychicky silnejšie ženy vykresľujú časom v horšom svetle?
to je ako porovnať a pýtať sa prečo sú všetky hnedé mačky malé a prečo sú všetky čierne mačky velké
je to individuálne ... ale prvá vec čo ma napadla bola že tie slabšie a hlupejšie sa takto okato prezentuju prave preto že si to neuvedomujú že sú priehladné ... a zrelšie ženy sa vedia vyjadrovať a uznať v čom sú dobré a v čom nie ... to je proste normalna vec v živote toto, tieto príklady a ty z toho robíš filozofickú otázku
@melancholik to nejde o to, že zrelé alebo nezrelé teraz. Ja mám na mysli psychiku a sebaprezentáciu. V podstate silu osobnosti. Ženy sú očividne pod väčším vplyvom hormónov... Nerobím z normálnej veci filozofickú otázku, o to mi nejde. Ale aj zrelá dospelá žena sa niekedy môže zachovať nepredvídateľne a snaží sa byť až príliš a zbytočne samostatná,v zmysle, že ju napr. nezaujímajú niektoré názory muža, a že s niektorými sa mu radšej nezdôverí. Ale nemali by si ľudia, ktorí sa milujú, hovoriť všetko? @Strangelove či už tú potrebu máš alebo nie, každý na niekoho nejaké pôsobí
je pravda, ze tie najviac ppci baby, ktore som stretol, mali pomerne nizke, resp. takpovediac "zdrave" ego. urcite omnoho nizsie, ako ktorakolvek pica, s ktorou som mal tu cest.
tento fenomen vsak nieje domenou striktne zien. chod na ktorukolvek dedinsku diskoteku a uvidis, ze tam najdes 20 gadzov poberajucich zdravotnu podporu kvoli mentalnej retardacii, zato vsak s egom vyssim nez ma bilzerian.
myslim, ze to ma nieco docinenia s tym, ze cim je clovek hlupsi, tym ma mensiu kontrolu nad svojimi pudmi. ako vsetci dobre vieme, rozmnozovaci pud je u nas alfa a omega, k comu samozrejme patri potreba tvarit sa ako alfa samec/samica za kazdu cenu. nedostatok sebareflexie vyplyvajuci z nizkeho intelektu nasledne zapricini, ze tito ludia posobia tak srandovne ako posobia.
@notme hmm áno ego je jedna vec a toto poznám o čom hovoríš, s tým som sa stretol už a viackrát som nad tým krútil hlavou... No mňa momentálne konkrétne irituje, že moja priateľka je nervózna z nejakých problémov a medzitým zanedbáva svoje osobné problémy a ešte si to aj vylieva na mne Potom mi len povie, že ju treba nechať tak... A je to už x-tý raz. Už ma prechádza trpezlivosť a hovorím si, že aj keď ju akokoľvek milujem, či mi stojí táto žena za to, aby som s ňou prežil celý život :/ ...
nuz, co ti na to povedat. skusil by som ti poradit racionalne, ale ako som zistil, racionalne uvazovanie vo vztahoch nefunguje a iracionalne uvazovat neviem kazdopadne vela stastia.
jedna vec je prvy dojem a druha vec je ako sa sprava ked ju lepsie spoznas. ja by som skor povedal ze zeny aj tie co vyzeraju ako psychicky silne su castokrat slabe, zenam jednoducho chyba pevna vola a odhodlanie a kazda malickost ich dokaze rozhadzat a alebo ovplyvnit. my chlapi si naopak vieme povedat co chceme, mame svoje priority a za tym si ideme aj cez mrtvoly.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
je to individuálne ... ale prvá vec čo ma napadla bola že tie slabšie a hlupejšie sa takto okato prezentuju prave preto že si to neuvedomujú že sú priehladné ... a zrelšie ženy sa vedia vyjadrovať a uznať v čom sú dobré a v čom nie ... to je proste normalna vec v živote toto, tieto príklady a ty z toho robíš filozofickú otázku
@Strangelove či už tú potrebu máš alebo nie, každý na niekoho nejaké pôsobí
tento fenomen vsak nieje domenou striktne zien. chod na ktorukolvek dedinsku diskoteku a uvidis, ze tam najdes 20 gadzov poberajucich zdravotnu podporu kvoli mentalnej retardacii, zato vsak s egom vyssim nez ma bilzerian.
myslim, ze to ma nieco docinenia s tym, ze cim je clovek hlupsi, tym ma mensiu kontrolu nad svojimi pudmi. ako vsetci dobre vieme, rozmnozovaci pud je u nas alfa a omega, k comu samozrejme patri potreba tvarit sa ako alfa samec/samica za kazdu cenu. nedostatok sebareflexie vyplyvajuci z nizkeho intelektu nasledne zapricini, ze tito ludia posobia tak srandovne ako posobia.