Preco maju zeny teoriu ze kazdy im bude zo zadku lizat pritom sa k chalanom spravaju zle. Nespolupracuju trepu sracky na ktore im chlap nemoze nic povedat lebo sa s nim inak nebudu bavit . Ked uz aj daco je tak to hrotia a chlapa chcu menit na svoj obra
Mne sa páči, keď si nejaký chlap, ktorého žiadna ženská nechce, vymyslí, že vlastne je to preto, lebo náplňou ženského života je byť čo najväčšie piče.
údajne kedysi dávno v stredoveku kvôli poverčivosti ženy odháňali zlých duchov z polí a od lodí svojich manželov námorníkov tak, že potenciálnym démonom ukázali svoje intímne partie
@tarassaco takeho aky je nie ak by som hral formu a bol etalon toho co zeny chcu tak nieje problem a potom by som skoncil ako vecsina chlapov co tak ziju vo vztahu totalnej falosnosti len aby nejaka zenska bola
@tarassaco systemovo ano , chlap musi robit co mu zena povie , ziaden chlast , ziadna trava , ziadne drogy , musi robit a obliekat sa tak ako zena povie inak je to passe
@hydrogen najprv popremýšľaj, aké ženy sú v tvojej "cieľovej kategórii" a až potom nariekaj, že sú to piče. Je to, ako keby si vošiel do potravín a čudoval sa, že tam nemajú súčiastky na prúdové lietadlo.
Na pohlavi nezalezi. Teda, ze rozhodovat na zaklade pohlavia je podla mna populizmus v reakcii na aktualnu potrebu jedinca (o tom, ktore pohlavie je zle/dobre). Vztahy su komplexna/zlozita vec a ludia o tom casto nevedia (velmi casto), tak si to mylia podla telky/medii. Laska/vztah/sex je tam, kde je radost a potesenie. Ked jedna strana trpi, tak sa tomu druhemu vyhyba. A to je vzdy dovod zamysliet sa, ze co clovek robi zle. A casto (velmi casto) je to negativna skusenost a casto medializovana trauma. Bohuzial, nikto tu traumu neodstrani. Ak si clovek nepomoze sam, vacsou laskou, sebauvedomenim sa, chapanim (ci naopak nechapanim), tak je clovek odkazany robit stale tie iste chyby dookola. A nie je to zle. Kazdou skusenostou sa clovek meni. Nikdy netreba podlahnut iluzii, ze sa nic nedeje. Stale sa nieco deje, aj ked si to clovek neuvedomuje. Cas meni vsetko. Aj lasku, aj tuzbu, aj vyzor, status, hodnoty, vyznania, atd. Uz to bolo davno, ked som sa chcel zastavit a chapat ludi okolo seba. Niekedy som si sadol na stanici a sledoval ludi, co ich zenie dopredu. Preco sa neustale tak nahlia a preco ignoruju co sa len da. Stale sa mi zdalo, ze vsetci maju nejaky ciel, ze oni - ludia - presne vedia, kam maju namierene a idu si za svojim. A trvalo to dlho, kym som to zacal skutocne chapat. No, aj ked to clovek mozno chape, stale to nie je ono, pokial to cloveku neprinesie vyraznu ulavu od bolesti a nepokoja. Nejak takto chlapci a dievcata... (damy a pani).
@cos45 hm skorej som si uvedomil ze ked by som vnimal zensku ocakami kamarata odhliadnut od chuti na jej kundu zistujem ze vlastne nic neponuka , namyslena , arogantna furt nieco chce nieco prikazuje a vsetko koli tomu ze je tendencia si mysliet ze mam chut na jej kundu . Lenze kunda stoji 20 - 50 € a nie par tyzdnov nervov predsa. No a ak o kundu nejde ? Ani ze za mak sa s nimy neda vydrzat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
(Fuj, ja si v hype budem musieť vypnúť wi-fi, lebo ma tu aj tí čo môžem začnú neznášať za zen fekalny humor)
takže hej, sú také zlo, že aj čert sa ich bojí
inak súhlas s @Tarassaco
Kedze "nas "poznam odporucam
Dobre zeny su predsa tak nudne :/
A @21 wtf, to lovíš v zlých vodách človeče