Otazka hlavne pre Dievcata co vas ako prve zaujme ked sa pozriete na chalana co musi splnat aby ste si ho aspon trocha vsimli a prezreli si ho u chalanou velmi netreba aby sa otocil za babou no u vas sa mi to zda zlozitejsie alebo sa pozerate tak ze
Hmm co si vsimnem, co ti ja viem oci... oci su branou do duse... ale inak ja si vsimam rozpravanie, povahu, intelekt... prosto aky je... teda hlavne to... a neskor si ho preberam celeho celu postavu... ked idem za nim, len tak ockom zazrem na zadok ... ale ne... celkovo povahu a spravanie... nazory... a thak...
podla toho ci zdialky alebo zblizka zdialky asi postava a oblecenie, zblizka tiez ale aj oci a tvar... no a ked ho aj trosku poznam tak samozrejme spravanie,nemoze to byt nejaky namysleny frajer =P ale na prvom mieste je to urcite oblecenie a tvar
za prve vzhlad a oblecenie
potom ked pride na rad komunikacie pozeram na to, ako sa vyjadruje, ake ma nazory... k povahe len tolko co si mysli asi kazda baba: mily, pozorny
aj podla mna je to oblecenie a tvar, ale ked sa usmieva, alebo ked je taky gentlemansky, nie moc prehnane samozrejme,,to sa mi fakt paci, ked je chalan mily
oblecenie si velmi nevsimam....akurat ked vidim ze hoper tak kusok odstup ale inak....mno mal by byt sympatak a mal by byt taky normalny, prirodzeny.... to mi staci....
@21 suhlas ak ma zaujme nieje co riesit.. ja si vsimam celeho cloveka , ako vyzera ako sa sprava a ked sa vie korculovat ( nie na lade, ale na in line korculiach) ma u mna plus
smiech=D To dokáže dosť zaujať. Mám pekného spolužiaka ktorý sa smeje ako myš=D On keď sa zasmeje, rehoceme sa na tom celá trieda=D
Oči.
A ako rozpráva, či a ako gestikuluje a tak Zbytočnosti=D
myslim si baby ze ta povaha je prevas as 10to rada ved ked je to sexos najkrajsi zo skoly potrebujes snim pomachrovat pochvalit sa a mozno as potom vsetkom ta zacne stvat ako sa sprava
jeho výška (mal by byť vyšší-aspoň 180 cm), postava-nepáčia sa mi vychudnutí,ani pribratí, páči sa mi keď má aspoň nejaké svaly, športový typ oblečenia, žiadne vyťahané rifle s rozkrokom stiahnutým až po kolená,vieme o čom je reč...no a môj typ sú tmavovlasí s krátkymi vlasmi...a samozrejme oholení v tvári...už sa mi nechce viac detailov písať
jasne ze baby pozeraju na chalanov presne ak vy nas cize jasne ze musi ten chapec nejako vyzerat alebo skor by som povedala milon ludi milion chuti myslim tym ze pre niekoho ten clovek nie je pritazlivy a konkretne pre mna ano ako prve si na chalanovi vsimnej vlasy,inklnujem skor k tmavym s tmavymi ockami a co je doezite musi mi voniat ak nevonia hmm bodik ide dole
a nech mi nikto neovori ze prvorada je dusicka haha vtip roka, kazdy clovek pozera na toto druheho najprv fyzicky a az neskor uz nehovorim ze je to o niecom inom ale podla mna musia tam by vzajomne sympatie....
ci je originalny...nemam rada tuctovych chalanov ktory opakuju styl inych..to sa tyka zovnajska ..a potom asi ako sa sprava..a zmysel pre humor je dost dolezity
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
potom ked pride na rad komunikacie pozeram na to, ako sa vyjadruje, ake ma nazory... k povahe len tolko co si mysli asi kazda baba: mily, pozorny
no.. ale nič si neidealizujem, takže ak ho nepočujem ako rozpráva a vytupuje okamžite na to zabudnem....
pekný chlapi sú ako sochy v múzeu: pozerať ale nechytať!
Oči.
A ako rozpráva, či a ako gestikuluje a tak Zbytočnosti=D
2. tvár
3. celkový dojem
ta ne?
a nech mi nikto neovori ze prvorada je dusicka haha vtip roka, kazdy clovek pozera na toto druheho najprv fyzicky a az neskor uz nehovorim ze je to o niecom inom ale podla mna musia tam by vzajomne sympatie....