@hajzelodkosti možno je psychicky zaostalý ale myslím si že človek ktorý fičí na ANIME nemusí byť nijak iný ako ostatný. Niektoré seriály sú dosť dobré. Ale to že ho tu hneď označuješ za nejakého dementa je trošku prehnane a z tvojej strany choré. Možno je fakt mimo ale mne tak nepripadá, ak sa mýlim tak sa mýlim ale myslím si že to tak nieje.
nezabudni aj mňa označiť za kokota aby si náhodou nestratil svoju hrdosť a svoj cool štýl
@depropex no hlavne, ze ty si sa tu ozval. Za kokota ta oznacovat nemusim, ty sa objavis vzdy tam kde treba a kokota zo seba spravis svojimi vyjadreniami. Takze opat ti dnes ide karta.
poprosim neodsudzovat celu anime komunitu, kvoli jednemu, mozno mierne narusenemu jednincovy, na pokeci robi podobne somariny, ale nie vsetci su ako on
tak poprosim nehadze nas vsetkych do jedneho vreca, dakujem
Podľa mňa je skôr nechutné využiť príležitosť, znevážiť určitú formu umenia a zamaskovať to pritom za nesympatie k zakladateľovi (alebo ako to mám nazvať), ale ponímanie nechutnosti sa k človeku od človeka mení, pravda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
anime-media.com
www.fakku.net
!CCA ASI MOJOU VIYNOU HM!!
&+
@admin birdzu
2@admin
nezabudni aj mňa označiť za kokota aby si náhodou nestratil svoju hrdosť a svoj cool štýl
tak poprosim nehadze nas vsetkych do jedneho vreca, dakujem
dobre ranko, svet nie je len nasa obyvacka, pozri aha, anime!
..VELMI STE MA POTESILIY HM CHECH x smiley:
@admin
btw k teme, www.animekuro.com
ak chces aby ti admin zmazal forum nema cas pozerat furt vsetko asi tak mu skus napisat TS a nevyvolavat ho tu...
@kosmiklove -
mne asi len trochu vadí, že sa tu táto téma od toho istého zakladateľa objavila už tretíkrát v pomerne krátkom časovom rozmedzí, nič viac.
v skratke:
anime:
www.lolipower.org
» www.freewebs.com/anime-stop/...
manga:
» stoptazmo.com/...
info:
» myanimelist.net/...