A co tak inokedy? Narodky su samy o sebe super. Dovolenka je sama o sebe super. Tak co takto zvynimocnit nejaky uplne obyc den? Vytiahnut je do fancy restauracie, do divadla, alebo kamkolvek kam rada chodi a potom? Nech je to uplne najviac necakane?
Na Štedrý deň. Po večeri a rozbalení darčekov ju zobrať na romantickú prechádzku do mesta a pri rozsvietenom vianočnom stromčeku ju požiadať. Ak by ešte snežilo, tak by to podľa mňa nemalo chybu. Ale ináč aj @2 v kombinácii so @6
ja tiez nechapem preco to musi byt na narodeniny/nadovolenke/nejaky spesl den, ved ziadost o ruku je spesl sama o sebe, tak ten den robi specialnym nie? nerozumiem aku to ma logiku na niekoho narodeniny ho ziadat o ruku... a podla mna moc na to mze ekdy az tak nezalezi
Určite vymyslieť nejakú výnimočnú chvíľku, tá dovolenka je tiež dobrý nápad alebo ísť niekde von na romantickú večeru alebo nejako ju predtým potešiť, podľa toho, čo má rada. Nech má nejaký pozitívny deň a dobrú náladu predtým. Dá sa napr. ju ukryť do kytičky. (Do jedla radšej nie, nech ju nezje. Možno sa oplatí niečo vymyslieť, aby bolo na čo v dobrom spomínať a z čoho sa vzájomne tešiť.
Hmm, pri narodeninách sa dá ľahšie zapamätať deň, kedy si ju požiadal o ruku. Ale zas v dnešnej dobe fotiek, netu a ostatného to nie je problém. Zas v rámci narodeninovej oslavy to môže byť prekvapenie medzi prekvapeniami. Ale aj tak žiadosť o ruku je výnimočná sama o sebe, nepotrebuje k tomu nejaký super sviatok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Hmm, pri narodeninách sa dá ľahšie zapamätať deň, kedy si ju požiadal o ruku. Ale zas v dnešnej dobe fotiek, netu a ostatného to nie je problém. Zas v rámci narodeninovej oslavy to môže byť prekvapenie medzi prekvapeniami. Ale aj tak žiadosť o ruku je výnimočná sama o sebe, nepotrebuje k tomu nejaký super sviatok.