Ono ma to nenasralo...skôr ma to hnevá a udivuje....v sobotu som bola u babky a dohodla som sa s kamarátom, že pôjdeme von...keď k nám prišiel, môj pes na neho štekal ako zmyslov zbavený....vedela som že mu nič nespraví, ale stále štekal...a dosť agresív
frajer mal žiarlivého psa.. lebo čo so mnou začal chodiť už sa mu tak nevenoval ale chodil ho stále raz za den venčiť (inokedy ho venčil jeho ocino) no a vždy pravidelne ako som došla nenormálne štekal, stačilo prejsť z izby do izby alebo ked som bola v niektorej miestnosti sama.. tak mi to liezlo na nervy trvalo to asi rok aj dačo, potom ochorel a už je v psom nebíčku (oni mi hovorili maj ho rada ale tak mali by ste takého psa radi
mne to je vsetko vtipne. Vsak jasne, ze musi ziarlit, vsak je to jeho pan a k jeho panovi pride daka ina osoboa ktora bo hu olapava. No nestekali by ste do nej? Vsak ho len prani. Ked steka tak prist k nemu pohladakt ho a je to.
mne sa zaital este take nic nestalo. Aj co mam kamaradky, tak ten pes vobec do mna nebrechal. No ale ten kto mal psa tak do toho ten druhy stekal ako divi
hh to robil aj pes môjho stryka ked sme sa len tak rodinne bozkavali na rozlucku stekal na mna ako zmyslou zbaveny ale inak ma mal rad hravala som sa snim a tak asi fakt ziarlia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Mať takéto problémy, som najšťastnejší človek na svete
mne sa zaital este take nic nestalo. Aj co mam kamaradky, tak ten pes vobec do mna nebrechal. No ale ten kto mal psa tak do toho ten druhy stekal ako divi
...mozno mu doniest nejaky ten darcek na uzmierenie, ze psik bude cely ako: boooze mooj=-O...