@elenari Mozno som naivny, ale davam si dobry pozor na to koho nazyvam dobrym priatelom
Mam aj zopar takych u ktorych by som tomu kludne veril. U vacsiny by som ale dal ruku do ohna za to, ze to nespravia. A nie kvoli tomu, ze su moji priatelia, ale preto, ze ich poznam uz nejaky ten piatok a viem co od nich cakat.
Byvala nemala problem spavat na jednej posteli s kamaratom a fakt mi to nevadilo
že vraj ak sa človek bojí, že ho ten druhý podvedie, ten strach vychádza len z neho, lebo pochybuje sám o sebe ale ja to radšej poviem tak, že verím jemu, ale nie tým dievčatám.. neznášam tie flirtujúce útoky na neho :-S
@darkkizz no tak tiez je pravda ze keby mu to vadilo tak by asi s nimi nebyval...takze asi tiez trojnasobnu
inak mna skoro prekotilo ked mu jeho byvala dala 2 oznamka a na tom jednom mala este taku fotku ze vystrih az po brucho...keby nas nedelil stol tak by schytala...
sama som byvala rok na izbe s chlapom sice mi to bola rodina ale aj tak mam vdaka tomu miernu predstavu ako to funguje takze nie
plus zalezi aj na tom ako byvaju ci vazne byvaju spolu alebo proste 2 osoby v jednom byte co vychadzaju z izby len ked je druhy zalezeny alebo nie doma
asi by mi to vadilo aj kebyze byva s rovnakym, v podstate neviem povedat co by mi vadilo viac .. ale kebyze byvali spolu este pred nasim zoznamenim tak to berem ako "samozrejmost" .. aj ked ziarlivost /v istej a teda unosnej/ miere je na mieste .. aspon ma partner pocit ze vam nanom zalezi ..
samozrejme, ze by som ziarlil.. ale ani nie tak preto, ze by som sa bal, ze ma podvedie, ale skor by som zavidel dotycnemu, ze je s mojou priatelkou castejsie nez ja...
@buffer dobre dobre stane sa ale ty si ju umiestnil zle a 2x tak mi to nepripadalo ako nejaky preklep, tak som ta len chcela poopravit, aby si do buducna vedel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Neuveriteľne moc !
A je úplne jedno či je to môj kamarát alebo neznámy chalan, určite by ma to sralo.
ja by som zúrila jak perun, a bojím sa, že by prišiel k úrazu.
Ked niekto koho dobre poznam, tak by mi to nevadilo
@ao no vieš, lenže stáva sa aj také, že ti polovičku preberie najlepší priateľ, a myslím, že by to nebola výnimočná situácia
Mam aj zopar takych u ktorych by som tomu kludne veril. U vacsiny by som ale dal ruku do ohna za to, ze to nespravia. A nie kvoli tomu, ze su moji priatelia, ale preto, ze ich poznam uz nejaky ten piatok a viem co od nich cakat.
Byvala nemala problem spavat na jednej posteli s kamaratom a fakt mi to nevadilo
že vraj ak sa človek bojí, že ho ten druhý podvedie, ten strach vychádza len z neho, lebo pochybuje sám o sebe ale ja to radšej poviem tak, že verím jemu, ale nie tým dievčatám.. neznášam tie flirtujúce útoky na neho :-S
inak mna skoro prekotilo ked mu jeho byvala dala 2 oznamka a na tom jednom mala este taku fotku ze vystrih az po brucho...keby nas nedelil stol tak by schytala...
plus zalezi aj na tom ako byvaju ci vazne byvaju spolu alebo proste 2 osoby v jednom byte co vychadzaju z izby len ked je druhy zalezeny alebo nie doma