ahojte, prosim vas, ma este niekto okrem mna extremne ziarlivu mamu? ziarli na vsetkych mojich napadnikov v zivote, mam po 30-tke a robi to od mojich 17-tich rokov, vsetky vztahy mi doposial prekazila.
mmm.... a bývaš sama? lebo ak nie, tak by som asi skúsil začať makať na tom aby som býval mimo rodičov a zamedzil im prístup do môjho osobného života... proste ak ho kazia, tak nech to znie akokoľvek hnusne, tak ich nepustím k sebe do bytu a spravím všetko preto aby sa nestretli s partnerom .... možno sa aj odsťahovať do iného mesta je cesta.... predpokladám, že "vážne sa porozprávať" nepomohlo
Vieš co , je mi ľúto ze baba ktorá má niečo po 30tke si nevie presadiť svoje
, bezohladu na situácie či problémy ..Sama si uvedomuješ že tebou manipuluje .
Musíš urobiť rázne kroky vo svojom živote ak nechceš mat 50tku na krku a byt babkou v rukách svojej matky .
žiarlivá?
a pritom chodí do kostola a ruky spína....
predpokladám...
choď za farárom nech jej dohovorí, lebo má ťažký hriech, ničí nielen tvoju osobnosť, právo na vydaj a splodiť dieťa, ale ničí hlavne tvojho ducha...
doporučil by som jej napokon navštíviť psychiatra a držať sa stranou od teba...
apropo, mala si vzťahy, to tí "frajeri" boli odkázaní na to, že by museli bývať u teba?
celé je to voľajaké čudné, no....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
, bezohladu na situácie či problémy ..Sama si uvedomuješ že tebou manipuluje .
Musíš urobiť rázne kroky vo svojom živote ak nechceš mat 50tku na krku a byt babkou v rukách svojej matky .
a pritom chodí do kostola a ruky spína....
predpokladám...
choď za farárom nech jej dohovorí, lebo má ťažký hriech, ničí nielen tvoju osobnosť, právo na vydaj a splodiť dieťa, ale ničí hlavne tvojho ducha...
doporučil by som jej napokon navštíviť psychiatra a držať sa stranou od teba...
apropo, mala si vzťahy, to tí "frajeri" boli odkázaní na to, že by museli bývať u teba?
celé je to voľajaké čudné, no....