pokiaľ začneš plne dôverovať svojmu partnerovi a uvedomíš si (teda ak to tak je) že miluje len a len teba, možno budeš žiarliť stále ale už to nebude nič strašné
ak veľmi človek žiarli, tak možno veľmi chce toho človeka vlastniť, teda ak tá žiarlivosť nie je oprávnená. Zbaviť sa pocitu chcieť niekoho vlastniť, a nenávisti, že odpustíš, prijmeš to tak ako to reálne je...
@hopelight preto treba dlho budovať dôveru v rôznych situáciách, inak sa ľudia správajú v spoločnosti a inak v súkromí, teda aspoň trochu, upevňovať priateľstvo, hľadať to čo dvoch spája
ver mi keď sa s tebou raz náhodou rozíde uvedomíš si..že tvoja žiarlivosť na jeho rozhodnutí vôbec nič nezmenila a možno k tomu dopomohla.. takže je úplne nezmyselné sa niečím takým zožierať..nech sa motá, čo sa má stať sa stane bezohľadu na to či žiarliš, tak sa netráp.. ale na to musíš prísť sama a neviem či som to vlastne vysvetlila práve tak jak to cítim, ale hádam ma pochopíš
@hopelight chce to trpezlivosť, zrenie ale to je údel časti života si prejsť aj tým horším... druhá vec sú príčiny prečo sa tak ponáhľajú so sľubmi, s vytváraním užších vzťahov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
žiarlivosť : netuším ..asi to ani nejde ale keď niekto príde na liek tak kontaktujte @mia246
nenávisť : spoznať bližšie človeka? alebo ho proste zakopať tri metre pod zem
normálne mu vysvetli, že Ti to prekáža, ale nerob z toho zas vedu... to až vtedy, keď sa ti bude zdať, že sa to zvrháva
ver mi keď sa s tebou raz náhodou rozíde uvedomíš si..že tvoja žiarlivosť na jeho rozhodnutí vôbec nič nezmenila a možno k tomu dopomohla.. takže je úplne nezmyselné sa niečím takým zožierať..nech sa motá, čo sa má stať sa stane bezohľadu na to či žiarliš, tak sa netráp.. ale na to musíš prísť sama a neviem či som to vlastne vysvetlila práve tak jak to cítim, ale hádam ma pochopíš