Ahojte, asi by som si mal priznať na začiatok to že som žiarlivý a dosť. Preto by som sa vás chcel spýtať prekonal už niekto žiarlivosť ..ak áno ako alebo ako na to... ?
žiarlivosť je prejav nedôvery v partnera a aj v seba samého.
ja som tiež žiarliva, tak zdravo žiarlivá, ale to asi každý. je to všetko len v hlave, musis sam seba uistiť, že nemaš dôvod žiarliť. či máš ?
@supertramp1 pochop ze clovek nie je predmet.. ma svoju slobodu a nemozes ho vlastnit.. a na druhej strane si uvedom ze mas svoju hodnotu a preto sa snad nebudes znizovat k tomu aby si ziarlil
Asi tolko by som k tomu dodal že mna dokážu nahnevať alebo skôr sklamať také bežné veci možno je to tpre vás smiešne ale ked si pridava moja priatelka inych chalanov na fb .. tak ma to dokáže vyviesť z miery.... ale zas na druhy den som na tom tak že je to v pohode... cize mam problem a som žiarlivy:S
JJ ja. Pri byvalych priateloch som bola strasne ziarliva. A momentalnom nie som. Pretoze viem, ze mu mozem dvoverovat. Dava mi pocit, ze som pre neho najdolezitejsia a jedina.
@asceticjunkie fajn možno som to nenapisala uplne jasne, ale nemusis ma chytat za slovička tou prvou vetou som mala na mysli ziarlivosť chorobnu, prehnanu, ziarliť na kazdu somarinu a zakazovať partnerovi čo i len pozrieť na niekoho ineho, isť niekam bez toho aby som o tom čo i len vedel.
zdrava ziarlivosť je niečo ine. je to sučasť väčšiny vztahov a vyjadruje to, ze ti partner nie je lahostajny.
@asceticjunkie tak minimálne je žiarlivosť, ktorá znepríjemňuje životy a ničí vzťahy. a zas je žiarlivosť, ktorá je kjút a človek má chuť vystískať žiarlivca od lásky.
ja neviem, niekedy som mala pocit ze som strasne ziarliva, ale od kedy mam partnera, ktorym som si ista a viem, ze mu mozem doverovat, vstrebalo sa to viac - menej
jj kedysi som bola dost, ale momentálne sa to velmi zlepšuje, myslim, že konečne sa mi podarilo do hlavičky dostat a uvedomit si, že nemám ani najmenší dôvod na niečo take ...
pokým nemám nejaký pádny dôvod,tak nie som...vlastne nepamätám si,kedy som bola naposledy
napr.nedávno sa nejaké slečny "snažili" baliť mi frajera a celkom dobre som sa na tom bavila,že mali vôbec tú odvahu a tie divné spôsoby. no hotová show.
v tomto som asi príliš sebavedomá alebo čo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja som tiež žiarliva, tak zdravo žiarlivá, ale to asi každý. je to všetko len v hlave, musis sam seba uistiť, že nemaš dôvod žiarliť. či máš ?
ja som tiež žiarliva, tak zdravo žiarlivá, ale to asi každý. "
takže tak "zdravo" neveríš partnerovi a sebe?
zdrava ziarlivosť je niečo ine. je to sučasť väčšiny vztahov a vyjadruje to, ze ti partner nie je lahostajny.
napr.nedávno sa nejaké slečny "snažili" baliť mi frajera a celkom dobre som sa na tom bavila,že mali vôbec tú odvahu a tie divné spôsoby. no hotová show.
v tomto som asi príliš sebavedomá alebo čo.