Tolerovali by ste chalanovi ziarlivost?.. az takú ze Vám ziarli na kamarátky, zakazuje vam chodit vonka, ovlada vas... Ked sa mu 2 hodinky neozvete uz je zle ?... Je to normálne ?.. Trpeli by ste takto dalej alebo by ste skoncili ?
mam kamaratku kt.ma s chalanom presne tento problem....2 hodky sa mu neozvala auz ju vraj nelubi...psychopat.....na toto som strasne citliva,nikto ma nesmie obmedzovat..........
jasne ze by som tolerovala, nech ziarli a potom neskor to psychicky nezvladne a zacne ta tyrat a fackovat, bude sa utapat v alkohole a teba bude vzdy obvinovat. Psycho teror....sa divim ze si to nechala vobec tak daleko zajst ze vobec o tom uvazujes ci si ho ponechat.
a vrchol je.. ze chlapec ziarli na moju minulost, kedze som jeho prva frajerka, mne vycita ze som mala uz chalanov pred nim... a stale a dookola mi vyhadzuje moju minulost na oci,. ale ked ja jemu nieco vytknem, uz som ta najhorsia.
no to by som okamzite skoncila ale zatial mi nastastie nic take nehrozi vie, ze kamaratky su pre mna rovnako dolezite ako on, aj ked niekedy mu to vadi, ale zatial pohode
Kokso, ten môj sa mi ozve po 2 týždňoch...keby som sa neozvala ja, tak ani nevie, v ktorej časti Slovenska som
Ale je zlatý, dáva mi veľmi veľkú voľnosť oproti tomu, čo počúvam od kamarátok. Aby mi chalan zakazoval stretávať sa s mojou partiou? A aj keď sú v tej partii 3 chalani a len jedna baba, môže si vytrieť riť očami, ak by mi ich zakázal.
No uff, ete ze som sa ho zbavila.... dva dni dozadu... dnes ked som mu este mala vratit jedno cd, tak pri stretnuti na mna tak vyletel, ze sa ho bojim, ach boze, zabit takych chlapov ! .... preco prawe ja musim mat stastie na takych idiotov ?
ja som mala niečo podobné ale horšie v tom , že sme spolu ani nechodili.. písal mi dennodenne že vtedy a vtedy si dakde išla kde si bola?? neboj sa natrafíš aj na normálneho alebo on na teba??
moja kamoška take niečo preživa ale velmi ho lúbi takže mu to trpí......čo je podla mna choré!!!a keby sa takto správal skončila by som to skor ako by som sa k nemu úplne príputala.....a takýto chalani su idioti!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A ak začne dirigovať aj s kým chodiť a nechodiť von...
Neviem či by som tolerovala.Skôr nie ako áno.
Teda rozmyslela som si to.
Určite NIE..
Ale je zlatý, dáva mi veľmi veľkú voľnosť oproti tomu, čo počúvam od kamarátok. Aby mi chalan zakazoval stretávať sa s mojou partiou? A aj keď sú v tej partii 3 chalani a len jedna baba, môže si vytrieť riť očami, ak by mi ich zakázal.
Nechápem baby, ktoré sú pod vplyvom frajera