Prečo chalani žiarlia, aj keď na to nemajú dôvod...? Čo je na tom, keď si dievča dobre rozumie s kamarátom a pritom to je len kamarát, nič viac.... prečo žiarlia...?
Mam kamaratku s ktorou si davam aj pusu pred jej frajerom, volavame si ..chodievame spolu von... A jej frajer je moj kamarat a veri jej a veri aj mne.. Takze mu to nevadi
ozajstné priatelstvo medzi mužom a ženou? ha, čistá fatamorgána. už sa mi to stalo 2x, myslel som si že sme skvelí kamaráti a po čase keď zistili, že od nich viac nechcem len kamarátstvo, nadali mi do debilov a už ma nechceli vidieť. skrátka je to vylúčené aby to dlhodobo fungovalo keď už od začiatku sú v tom iné zámery ako kamarátstvo.
V mojej partii sú 3 chalani a 1 baba. Sme si ako súrodenci. Objímame sa, tľapneme sa po riti, kopneme sa do holene a som si 1 000 000% istá, že nie sme do seba zamilovaní ako píše @lola8
Raz som sa rozhodla svojho chlapa vziať s nami do krčmy, nech spozná mojich zvyšných chlapov a nemyslím, že by mal problém. Hádam pochopil, že máme isté zvyky a že sú pre mňa veľmi dôležití. Všetko je na báze kamarátstva, nič viac, nič menej. Dokonca si s nami občas vybehne, keď prekoná svoju lenivosť
A keď niekto žiarli na najlepšieho kamaráta svojej frajerky, buď má odôvodnené podozrenie, alebo si len stráži teritórium. Pokiaľ je to v rámci normy a neoštiava svoju nabíjačku, aby ukázal, čo je jeho, nevidím na tom nič zlé.
normálny zvierací pud, stráži si svoju "samičku" a nechce aby ju nakladal dakto iný (napísal som to lopatisticky).
No to je úplne normálne, kedže chlap má dakoho, tak si ho prirodzene stráži a ak chodíš s dákým chalanom často von, tak je jasné, že má podozrenie a človek môže byť akokoľvek dôveryhodný a vždy tam nejaká tá žiarlivosť bude
Ale to sa dá ovládnuť a takisto všetko vysvetliť a uveriť ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
takze ak to nie si ty, je to ten druhy a tvoj chalan to vie
skromna teoria
@sasi2680 ja tiez nesuhlasim, viem, ze priatelstvo medzi muzom a zenou existuje, a je omnoho lepsie
Raz som sa rozhodla svojho chlapa vziať s nami do krčmy, nech spozná mojich zvyšných chlapov a nemyslím, že by mal problém. Hádam pochopil, že máme isté zvyky a že sú pre mňa veľmi dôležití. Všetko je na báze kamarátstva, nič viac, nič menej. Dokonca si s nami občas vybehne, keď prekoná svoju lenivosť
A keď niekto žiarli na najlepšieho kamaráta svojej frajerky, buď má odôvodnené podozrenie, alebo si len stráži teritórium. Pokiaľ je to v rámci normy a neoštiava svoju nabíjačku, aby ukázal, čo je jeho, nevidím na tom nič zlé.
=D )=D
a to ani nie som chlap
keby si nežiarlil/a tak ti je ten druhý ľahostajný. Zdravo žiarliť je fajn, posilňuje to vzťah, ale prílišná žiarlivosť vzťah zabíja..
nemyslím,že viac žiarlia muži ako ženy alebo naopak.. je to individuálne
No to je úplne normálne, kedže chlap má dakoho, tak si ho prirodzene stráži a ak chodíš s dákým chalanom často von, tak je jasné, že má podozrenie a človek môže byť akokoľvek dôveryhodný a vždy tam nejaká tá žiarlivosť bude
Ale to sa dá ovládnuť a takisto všetko vysvetliť a uveriť ...
Ženy sú tiež žiarlivé a muži nechápu prečo