Ak si dvaja ľudia vo vzťahu 100%ne dôverujú, niečo ako žiarlivosť sa u nich vyskytnúť nemôže. Existuje však táto 100%ná dôvera? Znamená to, že žiarlim moju nedôveru alebo lásku?
Ja tiež žiarlim a pritom viem, že priateľ by ma nepodviedol. ale to je žiarlivosť ktorá sa bije s pochopením, pretože ak netrávi voľný čas so mnou, trávi ho s kamarátmi a to mu nesmiem uprieť
tak isto žiarlim na jeho prácu, ktorá mi ho berie na dlho preč, žiarlila som na jeho auto, keď si kúpil nové, pretože s ním trávil viac času ako so mnou a tak ďalej
ja som vo vzťahu nežiarlila..vedela som,že ma ľúbi,inú nechcel (veď akoby aj mohol tsss) a verila som mu. nič také sa u mňa neobjavilo ako som tuná vyššie čítala,že žiarliť na auto,na prácu ... gosh! ... boli však ludia,na kt.som bola troška citlivá,takže ked sa okolo neho motali,tak som bola v strehu (a nie bez priciny),ale aj tak som mu verila. sklamať síce sklamal moju dôveru párkrát,ale odpustila som.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
tak ziarlis vacsinou ked ma nejaky dovod
mna islo rozjebat ked jeden chalan byval viacej so svojou kamoskou do ktorej bol predtym 2 roky ako so mnou ale to sa mi myslim nikto necuduje
tak isto žiarlim na jeho prácu, ktorá mi ho berie na dlho preč, žiarlila som na jeho auto, keď si kúpil nové, pretože s ním trávil viac času ako so mnou a tak ďalej
ale to asi prameni z toho,ze ten cloveka sa pre mna stava vsetkym,co je chyba
Žiarlivosť je ale normálna a je zlé, keď človek vôbec nežiarli.