2Rockstar: na aky odbor alebo a fakultu, ja som sa opisal na FEL
2 55Lienka:sak vies ono je to vzdy tak ked sa tam ide to vacsinou clovek spi lebo ide rano, a ked ide nazad to rychlo ubehne pri nejakom filme, aleo tak, pretoze clovek sa tesi na svoju lasku, ktoru po dlho tyzdni opat vystiska
ty budes masinkar? fiha, ja ked som bol maly ma to bavilo, som mal aj modely zeleznice roene. take velike, vyhobky vselijake, depa a podobne kokotinky, vsetko samoska na eletric
byvam bohuzial na bastile cize pripojenie ku netu nehrozi ale aspon je blizko menza
a tak zatial sa to tam da, mam v pohode spolubyvajuceho a aj na chodbe s celkom v poho ludia, akurat sme zacali kompy hadzat do siete uvidime ako to skonci do konca roka
sa nam ta tema ale trocha vymkla z pod kontroly nic o ziline tu nieje, len bastila a hliny:d
a sak ono sa to zatial da, nie je to az taky horor, oproti blave sa mame ako v perinke, ziadne mysy na izbe(okrem kompovych ziadna zima, proste fajn sa tam byva, a v sprchah je haluz ked sa tams niekym stretnes a ani nevies ktoto je a len tak kecate
ano ano ja to poznam chodim na basket a obcas sa po nom aj sprchujem:d my sme to doma hravali ked sme chodili do Hlohovca na basket, kreditky sme to volali. ked sa zohnes pre mydlo, tak sup uterak cez prdel
na bastile baby? no nejake zeny su tam, ale nenazval by som to zenami, este som peknu nestretol malo to dlhe vlasy, kozy, smialo sa ako jebnute:d mohlo sa to nazyvat babami, ale asi len z 9 poschodia
no sak na hlinach je cely PEDAS ubytovany, na bastile len strojarska, fel, a informatici ak sa dobre pamatam, a tam vela dievcat asi nebude, ale potom H,F,E,G a ostatne bloky tak tam ich je dost
Ale aj z Pedasu sa da ist na Bastilu,spolužiačka tak išla,ale Hliny bol čistý socializmus,sem tam sa mi dvíhal žalúdok z izby kua takú tvrdú matrac som musel schytať len ja a hajzel 30 rokov obsraný žltý do piči fuuuj nie že by som bol náročný ale mi sme schytali asi najblbšiu izbu radiator novy,ale nehrial hlavne prerobena vonkajšia stena,ale zima jak na Sibíri,no proste ani za boha bych tam už nebýval hluk,ani muziku som nemohol hlasno,no fuck it,najlepšie je asi fakt doma
piči čo tam po priemere,už sa ževraj nerobia ani prímačky a kedže je čoraz menej študentov tak zoberú asi aj päťkára
ale ak sa robia,tak matika,ekonomia a cudzi jazyk,a matika,to aj sedliackym rozumom urobíš potom anglina,také triviálne vecičky na časy,ekonomia zakladne vyrazy tušim a toť všjo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
104 komentov
...radšej cestujem sám alebo s peknýmki babami
2 55Lienka:sak vies ono je to vzdy tak ked sa tam ide to vacsinou clovek spi lebo ide rano, a ked ide nazad to rychlo ubehne pri nejakom filme, aleo tak, pretoze clovek sa tesi na svoju lasku, ktoru po dlho tyzdni opat vystiska
mal by si nieco urobit s tymi vobec necakanymi meskaniami
Povedz robošom na koridore,vlaky ZSSK za to nemôôžu
Minule IC zajebalo niekoho v Bytči...takže nič neni isté +70minút
Skôr pozor na mňa
ze skor pozor na mna heh, na zelezniciara disappointed:bez urazky
ja sa snazim Telekomunikacie aby som mohol moju zenusku na rukach nosit, a aby potom nemusela ani nic robit
Na black? len aby sprievodcovia nepracovali v SBSke Black Boys...to aj zbledneš
Kebyže nerobím školu,tak už v lete som mohol ísť,ale treba mať výšku do života titul len kvoli tomu som na škole
a tak zatial sa to tam da, mam v pohode spolubyvajuceho a aj na chodbe s celkom v poho ludia, akurat sme zacali kompy hadzat do siete uvidime ako to skonci do konca roka
sa nam ta tema ale trocha vymkla z pod kontroly nic o ziline tu nieje, len bastila a hliny:d
Bastila je des a hrúza jak Hliny tam jue spoločný hajzel na chodbe nie?
a sak ono sa to zatial da, nie je to az taky horor, oproti blave sa mame ako v perinke, ziadne mysy na izbe(okrem kompovych ziadna zima, proste fajn sa tam byva, a v sprchah je haluz ked sa tams niekym stretnes a ani nevies ktoto je a len tak kecate
šak tam to za teba tu gramatiku niekto opraví
len aby si sa nezohýbal pre mydlo a ten neznámy ťa...
a jake su na Bastile baby?
na hlinach boli pekne baby škoda,že náš odtal vyjebali preč
ja idem risknut na ZU na cestnu dopravu kedze som komercny pracovnik v doprave tak ako 55lienka. a uvidime ci ma zoberu
Ja mam strach pred tym. lebo ja som duty ako bambus z jazykov s coho sa tam vlaste robia sksuky? matamatika, informatika a slovencina?
ale ak sa robia,tak matika,ekonomia a cudzi jazyk,a matika,to aj sedliackym rozumom urobíš potom anglina,také triviálne vecičky na časy,ekonomia zakladne vyrazy tušim a toť všjo
ospravedlnujem sa za vypadok ale chlapci z T-comu mali nejake prusery tak mi net nesiel, ale uz som opat spat
rockstar: ku hlinam aj moj kamos je teraz na odbore profesionalny pilot a tiez maju strasnu zimu:d lepsie je byvat vonku:d
ale neda sa to zrovnavat s blavou
Danny,až teraz som si všimol že tu je 87 prispevkov no proste ZA boduje
Koľko platíte za intrák? Napíšte niečo diky moc...čaute