No takže, budem rada, ak sa mi páni vyjadria čo najúprimnejšie, pretože som sa akosi stratila
Po pol roku, čo sme sa rozišli s priateľom a neboli sme v žiadnom kontakte, sa mi ozval....s tým, že by to rád dal dokopy, ale nechce, aby sme sa obmad
Been there, done that, klasifikovali sme to ako strictly no relationship, a on sa aj tak správal inak, také tie maličkosti, pusa na čelo pri rozlúčke, blabla, blbosti, ale zvyknúť sa na to dalo neber to príliš srdcom, inak ti ublíži a ešte bude môcť argumentovať tým, že vy ste spolu predsa teraz vôbec nechodili
tak ako hovorí @semhamforas , myslím že ten mladík to berie skôr ako friends with benefits
jednoznacne - ked sa nechce viazat, je nezodpovedny. moze s tebou stravit nielen dva vikendy, ale aj 20 a byt mily a super, a predsa nemusi byt ten spravny. ak chce nieco s tebou mať, tak na 1000% len pre seba. nejde mu o tvoje dobro, ale o jeho.
tak inač, ja sa označujem za chlapa .. a väčšinou hovorím niečo iné ako myslím ale podla mňa si všímaj maličkosti .. totálne sprostosti ... a ak je k tebe milý len niekedy (kratší úsek, čo ja viem jeden deň je a druhý ne ) tak to závisí od toho či mu stojí péro ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Začni na salaši
som zo Žiliny a tam je tóóóóľko krasnučkych chalanov, čakať a nepoáhlať sa oplatí!!!
filip
filip
Been there, done that, klasifikovali sme to ako strictly no relationship, a on sa aj tak správal inak, také tie maličkosti, pusa na čelo pri rozlúčke, blabla, blbosti, ale zvyknúť sa na to dalo neber to príliš srdcom, inak ti ublíži a ešte bude môcť argumentovať tým, že vy ste spolu predsa teraz vôbec nechodili
tak ako hovorí @semhamforas , myslím že ten mladík to berie skôr ako friends with benefits
a aj ja som znamenie lev a môj priateľ blíženci, no nič takéto riešiť nemusíme, preto nechápem čo s tým majú znamenia spoločné...
skôr si mohla napísať povahové črty....
ukonci to s nim hned a zaraz. je egoista.