Snažím sa nájsť IP adresu určitej osoby .. skúšala som jeden návod na internete, zistenie ip cez gmail a následne som osobu chcela lokalizovať , hah chcela som aspoň mesto, keďže štát viem, ale našlo mi úplne iný štát takže o meste asi môžem len snívať
ale.. naco ti to do pekla je? Aj tak nikdy uplne presne nezistis podla ip adresy kde je. Z mojej sa da vycitat tak akurat UPC Slovensko s.r.o. a Bratislava.
@delusion tak oni sa zas vyznaju do inych veci ja hlavne neviem ci ti hovorim pravdu, ale mam pocit ze je to takto.. proste ak zistis internetovu ipcku este nemas nic vyhrate.. dajme tomu ze on je z petrzalky a net mu poskytuje tcom co sidli v starom meste (proste niekde inde ako on) - teba to nelinkne nanho, ale na ten tcom..
@delusion nerád by som tu písať uplne konkrétne, ale dá sa aj z IP adresy vyčítať dosť, v určitých prípadoch, nič nie je stopercentné, hlavne treba dobre hľadať na nete, priamo z ip adresy ide klasickú adresu získať ťažko, väčšinou sa najprv dostanem k menu a cez neho k adrese
@delusion malo by to íst aj ked voláš, no do ohna za to ruku nestrčím, skype som dlhšie nepoužíval, musel by som googliť, ujo vyhľadávač Ti nič nevypľul?
@anonn1234 našla som len, že pri posielaní nejakého väčšieho súboru ju môžem nájsť cez cmd ...a chcem to skúsiť .. ale ďalej som o tom cez skype nehľadala
@anonn1234 ved ja som uz dopredu pisala ze neviem ci hovorim pravdu
kazdopadne ludi ktori vedia zistit z ip aj adresu cloveka je myslim si ze velmi malo a ti sa do toho rozumeju, nezakladaju takto forum.. cim nechcem byt zla, ale chcem povedat ze slecna viac-menej nema sancu..
@delusion áno presne tak a ďalej google google google
@hoperpohroma každý sa učí a moc si neidealizuj ľudí, ktorí sa vedia pohybovať na internete, nemusia byť ani zdatní v programovaniu väčšinou stačí človeku mať zdravý rozum a logické myslenie, áno uuvedomujem si, že to väčšine populácie chýba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
cez skype by sa to teoreticky dalo.
ale.. naco ti to do pekla je? Aj tak nikdy uplne presne nezistis podla ip adresy kde je. Z mojej sa da vycitat tak akurat UPC Slovensko s.r.o. a Bratislava.
aj tak myslim ze to zisti adresu providera a nie pouzivatela, ak vobec
ale nie ze by som sa do toho vyznala
ale vyznáš sa viac ako väčšina ľudí
kazdopadne ludi ktori vedia zistit z ip aj adresu cloveka je myslim si ze velmi malo a ti sa do toho rozumeju, nezakladaju takto forum.. cim nechcem byt zla, ale chcem povedat ze slecna viac-menej nema sancu..
@hoperpohroma každý sa učí a moc si neidealizuj ľudí, ktorí sa vedia pohybovať na internete, nemusia byť ani zdatní v programovaniu väčšinou stačí človeku mať zdravý rozum a logické myslenie, áno uuvedomujem si, že to väčšine populácie chýba