Momentálne nemám, lebo si už dávam excesivny pozor a mám obal aj ochranne sklo, ale v minulosti som mala display nie že puknutý, ale rozjebaný na minder piču a taký život stojí za houby.. mala som dozerané a zodraté brušká prstov, blbo sa mi čítalo a popraskaný display je omnoho citlivejší na všetko - hlavne na vlhkosť, takže si musíš dávať dosť pozor.. okrem toho keď si prvýkrát uvedomíš, že máš cez celý telefón pavučinu, je to rana porovnateľná s infarktom a ukazovať sa s takým šrotom na verejnosti tiež nie je boh vie čo
To co robite s tymi mobilmi?! nikdy mi nepraskol displej na mobile a to mam ochranne sklo iba posledneho pol roka bud som nemal nic alebo len ochrannu foliu...
ja mám puknuté ochranné sklo a nechce sa mi mi ho dávať dole a kupovať nové a žije sa mi fajn, ale keď sa pod to dostane vlhkosť, tak som celý deň obmedzený a nemôžem písať
Ja som na starom mobile mala prasknute sklo.. Nastastie len tak naboku cez fotak takze to nejak neobmedzovalo teraz uz si davam pozor :x mne bolo blbe vyberat to napr v buse no
Ochranne sklo som odlepil lebo som myslel ze preto sa tak nahovno tuka do mobilu a ono to je jedno lebo ten displej je debil aj bez skla ale takto je asppon o 5g lahsi :S a zatial nemal som puknuty displej nikdy ani nechcem ! Taky zivot puknuteho displeja to je smrt to neee to nechceme nech si pukaju pukacky mentolove a pukacie folie a kosti ale displeje pukat nemozu ! Ideme na namestie proti pukaniu displejov spravit protest ! Chceme novu vladu ktora zakaze pukanie displejov raz a navzdy
asi zalezi aj od velkosti a typu puknutia mna to nijak neobmedzovalo len to bolo rozbite ako moje srdce vtedy haha ale nezabudnem nikdy na ten moment, ked som ho vo vlaku zdvihala zo zeme a dufala, ze to bude ako vzdy, ze ho zdvihnem, otocim a bude ok.. a nebol nooo, do toho vsetky oci na mne ani som nemohla oplakat aka som pica
Ach ani neviem, išlo to postupne, najprv som si naň nalepila také ochranne sklo ktoré zakrylo tú najväčšiu prasklinu ale potom prasklo aj to xD tak som ho dala dole..asi mesiac tento príbeh je smutný
Bratu vymen si ho cim skor za novy display lebo zanedlho ti sam vypne mobil a nebudes vediet s nim narabat, a oprava ta neminie nijako. To urcite ocakavaj. Mna to stalo 50 eur
Nedávno som dopraskaný displej menil, išlo to celkom dobre na to, že som to opravoval ako neskúsenec ...je to trochu piplačka málinko a vyšlo ma to len 8 €
Ale videl som aj taký display na mobile, čo bol dopraskaný jak na pavučinu ...to je už iný hardcore, no mne osobne sa to ešte nestalo, že by mi pukol display, čo som rád, lebo meniť sa mi to nechce keď nemusím
Mam kamarata co sa venuje telefonom a je profik vo vymienani displayov na pockanie takze vzdy ked mu dojde odomna sprava vie ze som si rozhukala mobil a radsej obetujem tych 40-55 ako kupit novy mobil =D a NEODPORUCAM Lenovo telefony.. Rozbil sa mi tak ze aj oprava bola zbytocna a este 2 roky ho splacal otec to mi bolo vtedy velmi luto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov