Tiez mate niekedy pocit, ze coho sa dotknete, to poseriete?..citite sa ako uplny idiot a vlastne idiot vobec nie ste. Poseriete aj tie najbizarnejsie veci, ktore vlastne boli uplne primitivne. Momentalne mam taky pocit a uplne som z toho v prdeli.
@kierkegaard ja mam vacsinou nejake blbosti akoze hlboko u prdele, ale ked ide o nejake vazne veci tak uz proste to nejde. Neustale si kusem nechty z nervozity a nudy. Mozno by som mala navstivit psychologa.. no kazdopadne to ja sama neviem ovplyvnit.
@rapunzzel Ja sa tiež niekedy sa cítim. Že idem niečo robiť tak sa ani toho nedotýkam lebo do poseriem. Myslím si že niesom taká super ako ostatní.
Potom ľutujem že som niečo nespravila :/
Nič v zlom, ale keď to poseries si úplný idiot a je absolútne nepodstatne koľko toho vieš, ide o to že to nebolo využite v správnom čase Správnym spôsobom. Ja som tiež spravil veľa chýb a tiež som si myslel že niesom idiot, ale bol som, teraz som len menší.
@xy12345 to celkom rychlo hadzes vsetko do jedneho vreca... niekde ide o prakticku cast a niekde o vedomostnu. Ja tu skor riesim veci, kde sa treba sustredit a preto to aj poseriem pretoze sustredenie sa nie je moja silna stranka... lahko sa rozptýlim úplnymi maličkosťami, ale dík za uprímnosť, že si ma nazval idiotom, keď ani nevieš o co konkretne sa jedna. Kazdy mame ine problemy a fakt sorry za to ze sa citis ako idiot, ale treba mat aj nejake povzbudenie od niekoho, ktore si mi ty momentalne nedal
Nie ja to neberiem ako urážku, to bol moj sarkazmus... ale dal si mi taky pocit, že asi idiot naozaj som, ale pri pohľade na okolitých ľudí mi ten pocit zase zmizne ale hlavne nebavime sa tu o kazdodennych veciach, ja poseriem take veci, ktore nastanu raz za cas a ked mam moznost ich urobit dobre tak ich prosti poserem. @xy12345
Mňa skôr dokáže nahnevať, keď sa dlho a veľa pripravujem na test a pokašlem ho. Je to veľmi demotivujúce. Ale chápem ako sa cítiš, aj keď to sa mi tak často nestáva, že by som skazila jednoduché veci. V tom, v čom sa cítim sebaisto a dobre mi ide vždy, možno s výnimkou keď mám zlý deň, ale to má občas každý.
Ja tiez myslim nejake ojedinele veci, nie kazdodenne... Presne ako hovoris, ked mam zly den lenze zly den ja mam posledne obdobie furt a negativne myslenie... @turbolienka123
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Potom ľutujem že som niečo nespravila :/