Môj najväčší úspech? Hmm. Asi to že som sa vždy dokázal pre každého obetovať a nič som za to nedostal. Že som nešiel na VŠ ani pracovať. Že sedím doma a myslím že od tej nudy ma veľmi skoro jebne. Že som sám. A že nemám sily to zmeniť. Áno. Som na seba hrdý.
Ze som si dokoncil skolu aj ked mi je ten titul uplne zbytocny. Ze nerobim na cudzi kokot. Ze som kedysi davnejsie prestal fajcit na 4 roky. Neviem je toho viac.
Že sa obetujem kvôli každému a seba mám až na poslednom mieste, že nechcem nikomu ublížiť tak veľmi, že tá snaha vyhovieť každému mi dosť ubližuje... Som na to hrdá, pretože si myslím, že už sa dnes veľmi málo ľudí vie obetovať a ja našťastie som jedna z tých, ktorí sa to mohli naučiť od niekoho, kto je v mojich očiach prakticky svätý...
@pannikto tak ja zatiaľ vo svojom živote o nejakých extra úspechoch hovoriť nemožem Príde to časom a vekom,ale napríklad,že som sa dostala na takú akú na akej som alebo sa nedokurvila,neprepadla alkoholu ako ostatní v mojom veku zatiaľ asi len toľko.
@simka999 ja myslím že to je viac nez dosť, je to dobrý základ pri dosahovani ostatného ta nebudú zozierat hlúpe chyby z mladosti ako to je u iných, keďže žiadne neboli držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
- emanuel smrdi ako cicina.
Úspech? Že ešte žijem je úspech. A že som 300 km od domova ako som vždy chcela, ale bála som sa, či na to budem mať gule. Mám.
aa tiež že som taká aká som, a nič ma nemení..
A ano som na seba hrdy.