Životná láska/spriaznená duša/dokonalý starý otec pre potenciálne vnúčatá
Zažili ste niekedy ten pocit,kedy ste povedali - 'doprčíc, on je môj vysnívaný, takto som si predstavoval svojho partnera a som ochotný spraviť čokoľvek, aby sme spolu zostarli, ak to, samozrejme, bude chcieť aj on'?
Viete, pocit, pri ktorom nerobíte nič,
ja si skôr asi neviem predstaviť opačný pocit - že človek, s ktorým som teraz, by bol len môj "dočasný" partner a že človek, s ktorým by som mala deti, bývanie varenie vnúčatá atď atď, je niekto iný, koho možno teraz ešte ani nepoznám. Skôr táto predstava sa mi nepáči a kus ma frustruje - takže momentálne nemám dôvod predpokladať niečo iné a predpokladám, že s človekom, s ktorým chodím teraz, budem stále.
@rockingirl88 to ze si sa sklamala raz nic neznamena musis sa sklamat este aspon 20 - 30x a az potom najdes lasku. pravdepodobnost ze hned na prvy krat najdes svojho zivotneho partnera je velmi mala.
@genksta myslim ze je dolezite si vyberat a nabrat skusenosti s viacerymi partnerkami. lebo potom kazde druhe manzelstvo konci rozvodom. ono je to podobne ako s kupovanim domu. treba ich pochodit viac aby si si vybral ten najlepsi s ktorym budes spokojny na cely zivot. moze sa stat ze budes spokojny hned s prvym ale pravdepodobnost je velmi mala.
@xxar3s no to je pravda, skusenosti su dobre..ale ajtak by bolo lepsie narazit hned na prvy krat na toho praveho partnera, ziadne skusenosti by clovek potom nepotreboval ak by mu to s nim vydrzalo a bol by spokojny a stastny, aj ked samozrejme je to skoro az nerealne
@genksta ja som to myslela tak, ze aj ten najidealnejsi partner ma svoje chyby a ze je to o vzajomnej tolerancii. a ze su aj dobre aj zle dni dolezite je, aby ste sa navzajom podporili, aj ked sa nedari - a potom sa mozno dozijete aj tych spolocnych vnucat
@Xxar3s no podla mna rpesne preto je tolko rozvodov, lebo miesto toho aby sa ludia ucili komunikovat, riesit problemy, tak pri nejakom vacsiom probleme hned idu momentalne lahsiou cestou, zenu sa za nejakou neexistujucou dokonalostou.
Raz som to spravila a oľutovala som to.
Ale ináč už vtedy som vedela, že je to blbosť, rozmýšľať nad takými vecami, keď som ledva oslávila ešte len pätnáste narodeniny. A myslím si to stále, nikdy si človek nemôže byť istý, či s tým človekom vydrží celý život.
Úprimne v istých chvíľach sa pýtam sám seba, čo asi robí ta druhá polovička práve teraz. Verím, že ju raz stretnem, vtedy sa to dozviem a či premýšľala aj ona nad niečím takým
Este som nestretla rovnocennu osobu (pre rypalov: v zmysle ze by si presli rovnakymi srackami ako ja aby som sa nemusela citit menejcenna). Takze som pri nikom necitila taku doveru zeby som ho brala ako partnera.ono kazdy zazije nieco zle ale ja som toho mala strasne vela a vsetko vlastnou vinou. Mam pocit ze kazdy ked ma daco zle v zivote, nemoze za to, iba ja som najvinnejsia osoba na planete. Nemozem s tymto pocitom najst niekoho takeho jak opisujes.
Práve teraz mám takého mužíčka, prvý mužík v mojom živote pri ktorom fakt všetko toto zažívam.
Je to úžasný pocit, pretože nakoľko je to fakt životná láska a spriaznená duša, presne vie ako sa kedy cítim, presne vie čo chcem počuť, presne vie na čo práve myslím a presne vie ako sa má v ktorej situácii správať.
Som pre tento vzťah ochotná urobiť ČOKOĽVEK a obetujem všetko potrebné len aby to jednoducho neskončilo.
Vieme si všetko vydiskutovať, máme spoločné záujmy, ciele. Myslím, že už mám toho posledného mužíka. Teraz keď si spomeniem ako som sa smiala ľuďom, že jak sa vedia zaľúbiť, že tá láska z filmov neexistuje... Ach, ja hlupčok :happy:
@darkestangel myslíš vzťahov či sexuálnych partnerov?
@teodor224 a ja rozmyslam či vôbec na takéto veci verím moje myšlienkové pochody občas: ,,ak teda by som verila na toho práveho a na tie polovičky, čo sa musia nájsť, tak čo robí tá druhá polovička? Je v tomto štáte? Alebo v inom? " a tak no
@alysia obidvoje, tie čísla sú zvyčajne, ak už nie rovné, tak veľmi podobné
ono nejde o žiarlivosť a tak, každý má nejakú svoju minulosť a tak, ale ak niekto mal vyše 20 partnerov, tak tým vzťahom pravdepodobne bárs-akú vážnosť neprikladal a zrejme ani jeden z nich nebol dlhodobý... a neviem, celkove vysoká fluktuácia ako taká nie je dobrá, ja chcem stáleho a spoľahlivého partnera, takže vysoký počet partnerov by mi prekážal
@darkestangel veľmi podobné? Ako to môže byť veľmi podobné? Sex na jednu noc zaberie 1 noc vzťah zaberie aspoň týždeň ( ak rátam aj tie týždňovky čo majú niektoré 15ky vzťahy) takže nejako mi tá matika nesedí
ja budem mať vždy väčší počet sexuýlnych partnerov na konte ako vzťahov, neviem si predstaviť že by sa to rovnalo, nebodaj mala viac vzťahov
@darkestangel ja som zase opačný typ, mne by prekážal malý počet partnerov Lebo taký človek toho veľa nevyskúšal, nie je vybúrený, nemusí vedieť čo chce a tak ak má za sebou viac vzťahov, tak môže lepšie vedieť čo chce a čo čaká od vzťahu a tak... skôr by som sa bála mať vzťah s niekým kto mal jedného človeka alebo tak... aj keď je to individuálne s mojím šťastím na chlapov je jedno čo si aj tak poviem
Dva krát v živote som to mal tak nejako že som si predstavoval svoju partnerku že budeme spolu žiť aj po rokoch a ochotný spraviť čokoľvek .... Ale uvedomoval som si že nebolo to vždy ideálne úplne všetko taký človek sa asi nedá nájsť, ale drobné problémy nie sú podľa mňa problém aj to sa musí musí vo vzťahu prekonávať bo po rokoch sa často stáva že sa trošku zmenia partneri a potom jeden z nich to nevydrží a rozíde sa vyberie si ľahšiu cestu len pre to že je to teraz normálne mať veľa partnerov v živote ako by 1 nestačil na cely život.
Neviem ako to berú ženy ale ja som si vždy aj v tom prvotnom zaľúbení videl rozdieli ktoré môžu byť problémové ale prevažovali iné veci pre ktoré sa oplatilo ten vzťah budovať ďalej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
something s wrong with me
nepamätám si ani raz, kedy som za ten čas, čo sme spolu, nejak zapochybovala..
ale vztahy zdaleka nie su take idealne
netreba to tak nadhodnocovat clovek potom bude sklamany
strasne som teraz nadsena ze si ma tu vypatral!
@peculiar tak to ano, podobny postoj mam aj ja, urcite si nemyslim ze si najdem dokonalu partnerku a vzajomna podpora je pre mna velmi dolezita
Ale ináč už vtedy som vedela, že je to blbosť, rozmýšľať nad takými vecami, keď som ledva oslávila ešte len pätnáste narodeniny. A myslím si to stále, nikdy si človek nemôže byť istý, či s tým človekom vydrží celý život.
Je to úžasný pocit, pretože nakoľko je to fakt životná láska a spriaznená duša, presne vie ako sa kedy cítim, presne vie čo chcem počuť, presne vie na čo práve myslím a presne vie ako sa má v ktorej situácii správať.
Som pre tento vzťah ochotná urobiť ČOKOĽVEK a obetujem všetko potrebné len aby to jednoducho neskončilo.
Vieme si všetko vydiskutovať, máme spoločné záujmy, ciele. Myslím, že už mám toho posledného mužíka. Teraz keď si spomeniem ako som sa smiala ľuďom, že jak sa vedia zaľúbiť, že tá láska z filmov neexistuje... Ach, ja hlupčok :happy:
@darkestangel myslíš vzťahov či sexuálnych partnerov?
@teodor224 a ja rozmyslam či vôbec na takéto veci verím moje myšlienkové pochody občas: ,,ak teda by som verila na toho práveho a na tie polovičky, čo sa musia nájsť, tak čo robí tá druhá polovička? Je v tomto štáte? Alebo v inom? " a tak no
ono nejde o žiarlivosť a tak, každý má nejakú svoju minulosť a tak, ale ak niekto mal vyše 20 partnerov, tak tým vzťahom pravdepodobne bárs-akú vážnosť neprikladal a zrejme ani jeden z nich nebol dlhodobý... a neviem, celkove vysoká fluktuácia ako taká nie je dobrá, ja chcem stáleho a spoľahlivého partnera, takže vysoký počet partnerov by mi prekážal
ja budem mať vždy väčší počet sexuýlnych partnerov na konte ako vzťahov, neviem si predstaviť že by sa to rovnalo, nebodaj mala viac vzťahov
ale..teraz mám aj ten pocit, že by to tak naozaj mohlo byť
Prečo sa pýtaš?
Myslím, že je to o tom, rozhodnúť sa byť s tým druhým navždy. Za predpokladu, že ju robí moja prítomnosť šťastnou...
Neviem ako to berú ženy ale ja som si vždy aj v tom prvotnom zaľúbení videl rozdieli ktoré môžu byť problémové ale prevažovali iné veci pre ktoré sa oplatilo ten vzťah budovať ďalej.