Máte niake životné ciele, ktoré by ste chceli v živote dosiahnuť alebo ste už niake dosiahli? Napríklad dostať sa na niaku školu, úspech v športe, letieť do Ameriky alebo si kúpiť dom na pláži?
podľa mňa by každý mal mať nejaký cieľ, sen, ktorý si chce splniť...a mám pár takých cieľov, keby som nemal žiadny cieľ, nemal by som žiadnu hodnotu a nerozumiem ľuďom, ktorým je všetko jedno
@moomy áno, nespomenul som svoje konkrétne takže chcem si spraviť vysokú, nájsť si prácu a odsťahovať sa niekam na sever Slovenska, ale prvoradé teraz tá výška a potom sa uvidí
Výborne zmaturovať, nech ma príjmu na vysokú a rád by som ju úspešne ukončil aspoň z 2 stupňom vzdelania, nájsť si dobru prácu, nájsť si dobrú ženu a založiť rodinu, pochopiť dosiaľ nepoznané.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Bývať v Irsku..ooo to chcem najviac
A potom tie klasické evergreeny- ženu, dve deti, byt na storočnú hypotéku a prácu 8-16
Cieľ musí mať každý a pýtal som sa, aby som zistil aké zaujímavé máte vy životné ciele.
idealne 8
jeden zijem
a na druhom pracujem
muhahaha